Mestarien liigan finaali lauantai-iltana Ukrainassa

Real Madrid v Liverpool mestarien liigan finaali ukrainassa

Real Madrid v Liverpool mestarien liigan finaali ukrainassa

Mestarien liiga 2017-2018 huipentuu lauantaina 26. toukokuuta pelattavaan finaaliin Real Madrid vs. Liverpool. Finaali pelataan Kiovassa, Ukrainassa. 

Zinedine Zidanen valmentama Real Madrid havittelee jo kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan voittoa. Välierissä kaatui Bayern Munchen yhteismaalein 4-3. Real Madrid sijoittui La Ligassa kolmanneksi ja joukkue nähdään tulevallakin kaudella Mestarien liigassa.

Jurgen Kloppin luotsaama Liverpool puolestaan lukeutuu tämän kauden pirteimpiin ilmestyksiin Mestarien liigassa. Todella jännittävässä ja tapahtumarikkaassa välierässä kaatui toinen yllättäjä AS Roma yhteismaalein 7-6.

Liverpool sijoittui Valioliigassa neljänneksi ja joukkue nähdään myös varmuudella Mestarien liigassa myös ensi kaudella. Jos on Realilla kova nippu Ronaldon johdolla, niin Liverpoolilla on hyökkäyspäässä hurjaa jälkeä tehnyt kolmikko Mo Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mane.

Liverpoolin avauksessa nähdään kaikella todennäköisyydellä myös puolustaja Andrew Robertson, jonka taival finaaliin on melkoisen satumainen. Kannattajien suosikiksi noussut skottipuolustaja pelasi vielä vuonna 2013 Skotlannin 3. divarissa Queen’s Parkin paidassa. Lauantaina hän pelannee Mestarien liigan finaalissa.

Finaali tulee suorana lähetyksenä TV2:lta alkaen klo 21:00.

Finaali lauantaina Ukrainassa

La 26.5. klo 21:45 Real Madrid vs. Liverpool

Ti 24.4. Liverpool vs. AS Roma 5-2 (2-0)
Ke 2.5. AS Roma vs. Liverpool 4-2 (1-2)
YHTEISMAALIT: 7-6 Liverpoolille

Ke 25.4. Bayern München vs. Real Madrid 1-2 (1-1)
Ti 1.5. Real Madrid vs. Bayern München 2-2
YHTEISMAALIT: 4-3 Real Madridille

— —
LUE MYÖS: Andrew Robertson – 2013 Skotlannin 3. divarissa, 2018 Mestarien liigan finaalissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here