FF Jaroon tukeva luotto triplauslapulla

FF Jaroon on tänään tukeva luotto triplauksen suhteen, kun pietarsaarelaiset kohtaavat Mikkelin Palloilijat klo 18:30 alkaen.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Valioliiga-kisa: Voita lempijoukkueesi pelipaita!

MP – FF Jaro

Nousukahinoihin mielivä FF Jaro on lipsunut voittoputkestaan parilla viime kierroksella, kun Niklas Käckon luotsaama ryhmä pelasi tasurit niin Gnistania kuin KTP:takin vastaan. Tänään on ehdottomasti palattava takaisin voittojen tielle, jotta KTP ja AC Oulu eivät karkaa liian kauaksi sarjapisteissä.

Jaro on kuitenkin materiaaliltaan ehdotonta sarjan eliittiä. Paljon puhuvaa on se, että joukkue on tehnyt helposti eniten maaleja (31) koko sarjassa. Omissa on kuitenkin ajoittain soinut, joten itsestäänselvyytenä tänään Mikkelin matsiin ei voi lähteä. Severi Kähkönen ja Anthony Olusanya ovat molemmat iskeneet 8 maalia ja MP-puolustuksella voi tulla kiireinen ilta tämän parivaljakon kanssa.

Sarjanousija MP on pelannut kohtalaisen kelvollisesti ja on noussut hieman yllättäen keskikastin tuntumaan. Tänään kotijoukkueen saumoja hieman laskee tyhjät katsomot, sillä Mikkelin pahentuneen koronatilanteen vuoksi yleisöä ei lehtereille pääse lainkaan. Joukkueella on kuitenkin takuuvarmasti itseluottamus korkealla, kun KPV kaatui vieraissa komeasti 1-2 edellisessä matsissa.

Kauden aiempi keskinäinen Pietarsaaren keskuskentällä päättyi 3-0 kotivoittoon. FF Jaroon riittää luottoa myös illan matsissa. Lapulle haistellaan Jaron voittoa siten, että myös puoliajalla vieraat johtavat ottelua. Kolmen kerroin on allekirjoittaneen papereissa ihan liikaa tähän.

TRIPLAUKSEEN!

Video: HIFK kaatoi HJK:n 4-3 uskomattomassa Stadin derbyssä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here