Belgian pääsarja nähtiin lauantaina täysin epätodellinen maalipaikan missaus, jossa oli niin tyhjä maali edessä kuin vain voi olla.

Oostende kaatoi vieraskentällä Mechelenin numeroin 0-1 (0-0) Jack Hendryn lisäajan maalilla. Mechelenillä oli toisella jaksolla täydellinen paikka mennä johtoon, mutta ei maistunut.

Ottelua oli pelattu 67. minuuttia, kun pallo ajautui Mechelenin Aster Vranckxille, jolla oli edessään täysin tyhjä maali. Hän kuitenkin epäonnekseen kompuroi ja ihmeellisesti pallo ei mennyt maaliin.

Belgian pääsarjaa, Jupiter Leagueta, on pelattu nyt 4-5 sarjakierrosta ja kärjessä on 12 pisteellä Sporting Charleloi.

Belgian liigassa tapahtui

— —
KATSO MYÖS: Video: Färsaaret porskuttaa voittoputkessa – kantapäämaali ratkaisi voiton Nations Leaguessa