FC Lahdelta kova hankinta – Duarte Tammilehdolle yksivuotinen sopimus

Duarte Tammilehto

25-vuotias keskikenttäpelaaja Duarte Tammilehto siirtyy FC Lahteen yksivuotisella pelaajasopimuksella. Kaksi edellistä kautta Tammilehto on edustanut IFK Mariehamnia. Tammilehto debytoi Veikkausliigassa keväällä 2011 FC Hongan paidassa. Kauden 2013 hän edusti Turun Palloseuraa, mutta pelasi vain neljässä pelissä loukattuaan polvensa heti kauden alussa.

Tammilehdolla on vyöllään yhteensä 105 Veikkausliigakamppailua sekä yhdeksän poikien ja kuusi nuorten maaottelua.

– Hyvät fiilikset totta kai! Olen itse seuraillut Veikkausliigaa aika tarkasti ja Lahti on ollut joka vuosi kettumainen vastustaja. Viime vuosien saatossa se on saanut myös hyviä sijoituksia Veikkausliigassa. Henkilökohtaisesti ilahduttaa, että pääsen pelaamaan hyvään joukkueeseen, Tammilehto kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

– Yritän omalla panoksella auttaa seuraa asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. ”Toke” (Toni Korkeakunnas) ilmaisi suuresti halunsa saada minut Lahteen ja se lämmittää mieltä, Tammilehto jatkaa.

Päävalmentaja Korkeakunnas toivottaakin Tammilehdon tervetulleeksi seuraan.

– Haluttiin keskikentän pelaaja, joka on taitava, mutta myös kovaotteinen. Sitä Duarte on. Hänellä on yksi parhaimmista oikean jalan potkuista, joten tuo myös erikoistilanneosaamista, mikä on ollut vähän hakusessa. Yksi Suomen parhaista kulma- ja vapaapotkujen antajista. Tuo keskikentälle johtajuutta. Meillä on siinä nyt pari kokeneempaa (Aleksi Paananen & Tammilehto) sekä pari nuorta pelaajaa eli uusi brasilialainen ja Mikko Kuningas. Se osasto on hyvillä mallilla, Korkeakunnas iloitsee.

FC Lahdella on pelaajasopimukset 16 pelaajan kanssa ensi kaudeksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here