Klassikkovideo: Erkka V. Lehtola kirmaa onnellisena Ylen studiolla MM-finaalin jatkoajalla

EM-kisat 2024 käynnistyvät nyt perjantaina! Viime MM-kisojen finaalilähetyksessä loppuvuodesta 2022 Ylen asiantuntija Erkka V. Lehtola oli tunnemyllerryksessä.

LUE MYÖS: EM-kisojen koko otteluohjelma 2024 – näin pelataan Saksassa 14.6.–14.7.

Argentiina kaatoi Ranskan rankkarikisan jälkeen käsittämättömän hienossa MM-finaalissa Lusailissa, Qatarissa, 18. joulukuuta 2022.

Ylen asiantuntija Erkka V. Lehtola nousi MM-kisojen aikana otsikoihin jo sen takia, että mies on avoimesti suuri Argentiinan kannattaja. Hän ei ole asiaa peitellyt, päinvastoin.

Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen numeroissa 2-2 ja jatkoajan jälkeen 3-3. Uskomattoman tapahtumarikkaan MM-finaalin jatkoajalla nähtiin draamaa. Ottelu olisi voinut kääntyä miten päin tahansa.

Kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Lionel Messi teki jatkoajalla 3–2-maalin, ja Lehtola kirmasi innoissaan pitkin Ylen studiota. Pian kuitenkin Kylian Mbappe tasoitti, ja Lehtola oli murheissaan.

Isäntämaa Saksa kohtaa Skotlannin EM-kisojen avausottelussa perjantaina 14. kesäkuuta kello 22.00 Allianz Arenalla, Münchenissä. Yle Areena ja TV2 näyttävät jälleen kaikki ottelut suorina lähetyksinä.

Erkka V. Lehtola kirmaa villisti

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliKorkein Kerroin -kisa on käynnissä! – Voita matka EM-finaaliin
Seuraava artikkeliEM-kisat: Saksa – Skotlanti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän