EM-kisat: Saksa – Skotlanti

EM-finaali
EM-finaali

Pitkä odotus on tänään ohi kun EM-kisat pyörähtävät vihdoin käyntiin. Turnaus starttaa klo 22.00 alkavalla Saksa-Skotlanti-ottelulla.

Saksa – Skotlanti 14.6.

Kisaisäntä Saksa kohtaa EM-kisojen avausottelussa Skotlannin. Saksa lähtee otteluun jättimäisenä suosikkina kotiyleisön kannustuksen siivittämänä. Skotlannilla on ottelussa käytännössä vain voitettavaa, joten nähtäväksi jää kuinka hyvin Skotlanti kykenee lopulta haastamaan Saksan.

Saksalla on puolellaan myös materiaalietu. Pieniä kysymysmerkkejäkin on kuitenkin ilmassa, sillä Saksan iskukyky Julian Nagelsmannin alaisuudessa on pieni arvoitus. Ensimmäinen ottelu tulee antamaan meille varmasti vastauksia Saksan vireestä.

Skotlanti lähtee taistelemaan tänään pisteistä tosissaan, vaikka lähtökohdat ovatkin Skotlannin kannalta haastavat. Mikäli Skotlanti kuitenkin pystyy pitämään ottelun pitkään tasaisena niin yllätys on hyvinkin mahdollinen.

Veikkaa Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika – voita Saksan EM-kisapaita!

Vetovihjeet otteluun

Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.15 @Coolbet)

Me lähdemme hakemaan rohkeasti maaleja turnauksen avausotteluun. Saksan iskukyky on tiedossa, mutta Skotlantia ei sovi sivuuttaa täysin, vaikka joukkue lähteekin ottelun hurjana altavastaajana. Kuten ylempänä mainittiin, on Saksan iskukyky pienimuotoinen arvoitus ainakin allekirjoittaneelle eikä Skotlannin maali kuulosta lainkaan mahdottomalta skenaariolta. Molemmat joukkueet tekevät maalin -vedolle tarjotaan Coolbetilla mukavaa 2.15 kerrointa ja me iskemme siihen kiinni.

Skotlanti yli 1,5 korttia (1.77 @Coolbet)

Skotlanti tulee repimään ja raastamaan rajusti, se on varmaa. Korttiraja tuntuu ottelun lähtökohdat huomioiden aika matalalta, joten Skotlannin yli 1,5 korttia otetaan ehdottomasti peleille 1,77 kertoimella.

Lue myös: Futiksen EM-kisojen Fantasy on täällä – voita matka EM-finaaliin!

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Erkka V. Lehtola kirmaa onnellisena Ylen studiolla MM-finaalin jatkoajalla
Seuraava artikkeliTässä on Saksan ja Skotlannin avauskokoonpanot EM-kisojen avausmatsiin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän