Ennakko: Nigeria v Argentiina

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

F-lohkon päätöskierroksella kohtaavat Nigeria ja Argentiina. Ottelu alkaa klo 19.00.

 

Nigerian täytyy välttää tappio illan ottelussa napatakseen jatkopaikka. Argentiina puolestaan tarvitsee pisteen ollakseen varma lohkovoitosta. Siinä mielessä lohkon piikkipaikka olisi tärkeä, koska lohkokakkonen tulee pelaamaan todennäköisesti hurjassa vireessä olevaa Ranskaa vastaan.

 

Nigerialla on alla tasapeli Iranin kanssa ja voitto Bosniaa vastaan, joten joukkue lähtee hyvistä asetelmista Argentiinaa vastaan. Iranin pitäis pystyä voittamaan lohkon hännillä oleva Bosnia, jos se edes meinaa haastaa Nigerian jatkopaikoista. Nigeria on ollut pienoinen pettymys pelityylinsä takia, mutta sillä on hyvää potentiaalia joukkueessaan. Argentiinaa vastaan maa lähtee haastajan asemasta liikkeelle.

 

Argentiina on voittanut molemmat pelinsä kisoissa, ensin Bosnian ja sitten Iranin. Molemmissa otteluissa joukkue on ollut hienoinen pettymys, mutta heidän suvereeni ykköstähti, Lionel Messi on omalla yksilötaidollaan ratkaissut voitot. Nyt sillä on illan ottelu aikaa hioa huippukuntoaan ennen jatkopelejä.

 

Iske vedot sisään Betssonilla parhaan jännityksen saavuttamiseksi. Tästä linkistä veikkaamaan!

 

Puoliaika.comin veikkaukset illan peleihin ovat seuraavanlaiset. Ensimmäisessä kohteessa luotamme Argentiinan voittoon, kertoimella 1.49. Tätä on hyvä yhdistellä muihin vetoihin.

argentiina

 

 

Toinen hakumme on se, että Argentiina tekee maalin molemmilla jaksoilla. Kerroin 2.12.

vierasjoukkue