Ennakko: Bosnia v Iran

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

F-lohkon toinen päätöskierroksen ottelu käydään Bosnian ja Iranin välillä. Ottelu alkaa klo 19.00.

 

Iranin jatkomahdollisuudet ovat vielä hiuskarvan varassa, mutta heidän kohtalonsa ei ole enää omissa käsissä. Bosnia puolestaan on kerännyt surkeat 0 pistettä kisoissa ja lähtee varmasti kotimatkalle ottelun jälkeen.

 

Bosnia pelasi hyvän ottelun Argentiinaa vastaan, mutta tappiot molemmisa peleistä pakottaa erinomaisella kokoonpanolla pelaavan Bosnian jättämään jäähyväiset kisoille. Bosnia oli yksi joukkue, jota pidettiin jopa kisojen yhtenä mustista hevosista, mutta heidän maalinteko on tökinnyt pahasti. Illan otteluun saattaa tulla paljon pelaajavaihtoja ja valmentaja Safet Susic haluaa ehkä antaa peliaikaa kisoissa vielä minuuteitta oleville pelaajille.

 

Iranin suoritukset ovat olleet urheita. Joukkue hävisi Argentiinalle yliajalla Lionel Messin satumaisella maalilla, eikä sillä ole ollut mitään hävettävää suorituksissaan. Joukkueen akilleen kantapäänä on ollut maalinteko. Nyt sen on pakko esittää hyökkäävämpää peliä, koska ottelun voittaminen on ainoa mahdollisuus taistella jatkopaikasta.

 

Lisäjännitykseksi otteluun iske vedot sisään Betssonilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin ensimmäinen veto illan peliin on maalien lukumäärä. Uskomme molempien joukkueiden hyökkäävän aiempaa enemmän. Joten haemme over 2.5 maalia, kertoimella 2.03.

over 2.555

 

 

Toinen vetomme on Iranin keltaiset kortit, jotka uskomme nousevan over 1.5, kerroin 1.72.

keltainnen iran

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!