Ennakko: MM-kisat, H-lohko – Etelä-Korea

korea

 

 

VALMENTAJAHONG Myungbo

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 8 kertaa (0)

FIFA RANKING: 57.

PELAAJALUETTELO:

 1 JUNG Sungryong

2 KIM Changsoo

3 YUN Sukyoung

4 KWAK Taehwi

5 KIM Younggwon

6 HWANG Seokho

7 KIM Bokyung

8 HA Daesung

9 SON Heungmin

10 PARK Chuyoung

11 LEE Keunho

12 LEE Yong

13 KOO Jacheol

14 HAN Kookyoung

15 PARK Jongwoo

16 KI Sungyueng

17 LEE Chungyong

18 KIM Shinwook

19 JI Dongwon

20 HONG Jeongho

21 KIM Seunggyu

22 PARK Jooho

23 LEE Bumyoung

 

 

Etelä-Korea lähtee MM-kisoihin todella sekavan karsintavaiheen jälkeen. Valmennusjohdon vaihdos kesken karsintojen sekä jatkuva aloituskokoonpanon muuttelu johti Etelä-Korean ongelmiin.

Loppujen lopuksi MM-kisojen vakiokävijä pääsi mukaan maalieron turvin. Epäselvien olosuhteiden takia odotukset maassa ovat normaalia maltillisemmat.

 

 

Jatkomahdollisuudet

Ennakolta Etelä-Korealla on lohko jossa se taistelee jämäsijoista Algerian kanssa. Materiaalivertailussa se on Algerian kanssa lohkossa selkeitä altavastaajia, eikä sen pelaajalistalta löydy yhtään aivan huipputason pelaajaa.

Jatkoon pääseminen näyttää hankalalta, koska Belgia ja Venäjä ovat todella kovan tason maita. Puoliaika.com arvioi Etelä-Korean olevan lohkon kolmas.

 

 

Kolme avainpelaajaa

Etelä-Korealla on jalkeilla jälleen työteliäis joukkue, mutta todelliset tähtipelaajat siltä puuttuvat kokoonpanostaan. Sen avainpelaajat koostuvat Euroopan sarjojen pelaajista. Joukkueen kapteenina toimiva Boltonin Lee Chungyong on taitava pelaaja, jolla on kokemusta Valioliigasta.

Vikkelänä ja teknisenä hyökkäyspään rakentelijana ja murtautujana Lee on varsin kelpo pelaaja. Kevytrakenteinen Lee pystyy kääntymään pienissä väleissä ja aiheuttamaan ongelmia vastusajan puolustuspäässä, mutta maalintekijänä hän on ollut melko keskinkertainen.

Keskikentän keskustan Ki Sungyueng on joukkueen parhaita pelaajia. Melko verkkainen, mutta todella hyvän syöttövalikoiman omaava Ki on hitusen xabialonsomainen pelaaja.

Rauhallinen ja pallovarma Ki pommittelee joskus hirveitä kaukolaukauksia seurajoukkueensa Swansean riveissä. Alaspäin myös tunnollisesti töitä paiskiva Ki on joukkueen ehdottomia avainpelaajia.

Taitojensa puolesta Leverkusenissa pelaava Son Heungmin on korealaisten parhaita pelaajia. Erittäin nopeana ja kyvykkäänä harhauttelijana tunnettu Son on myös hyvä maalintekijä. Hän on iskenytkin kahdella peräkkäisellä kaudella Bundesliigassa yli 10 maalia.

 

 

Seuraa häntä

Cardiffin Kim Bokyung on yleensä vasemmalla laidalla viihtyvä monipuolinen keskikenttäpelaaja. Kim on nopea, omaa hyvät fyysiset ominaisuudet ja tekee valtavan määrän töitä joukkueen puolesta.

Vasemmalla jalalla lähtee myös kohtalaisen hyviä laukauksia. Kimin syöttötaito on myös hyvää luokkaa ja tulee todennäköisesti esiintymään Etelä-Korean avauksessa MM-kisoissa. Hän kantaa selässään Etelä-Korean maajoukkuelegendan Park Jisungin numeroa 7.

 

Etelä-Korean ensimmäisessä ottelussa vastaan tulee Venäjä. Olisiko nopea yllätysstartti mahdollinen? Betssonilla on esim. avausmaalin tekijäksi korealaisten parhaalla hyökkääjällä Son Heungminillä 10.50 kerroin, jota voisi vaikka rohkeampi pelaaja kokeilla..

 

 

Ottelut

17.6. Venäjä v Etelä-Korea

22.6. Etelä-Korea v Algeria

26.6. Etelä-Korea v Belgia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!