Ennakko: MM-kisat, G-lohko – USA

US_Soccer_Logo

 

 

VALMENTAJAJurgen KLINSMANN

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 9 kertaa (0)

FIFA RANKING: 13.

PELAAJALUETTELO

1 Tim HOWARD
2 DeAndre YEDLIN
3 Omar GONZALEZ
4 Michael BRADLEY
5 Matt BESLER
6 John BROOKS
7 DaMarcus BEASLEY
8 Clint DEMPSEY
9 Aron JOHANNSSON
10 Mix DISKERUD
11 Alejandro BEDOYA
12 Brad GUZAN
13 Jermaine JONES
14 Brad DAVIS
15 Kyle BECKERMAN
16 Julian GREEN
17 Jozy ALTIDORE
18 Chris WONDOLOWSKI
19 Graham ZUSI
20 Geoff CAMERON
21 Timmy CHANDLER
22 Nick RIMANDO
23 Fabian JOHNSON

 

Amerikkalaisilla oli erinomainen karsinta, jossa Jurgen Klinsmannin joukot voittivat CONCACAF-alueen lohkon. Jenkit voittivat erinomaiset seitsemän peliä kymmenestä tehden samalla 15 maalia ja päästäen vain 8.

Klinsmann on pyöritellyt ja vaihdellut kokoonpanoaan, joten jännityksellä jäämme odottamaan minkä näköinen USA tulee Brasiliassa areenoille. Kohua herätti mm. amerikkalaisten monivuotisen talismaanin, Landon Donovanin pudottaminen kisakoneesta aivan kalkkiviivoilla.

 

Jatkomahdollisuudet

Jatkomahdollisuudet ovat USA:lla melko haastavat. Lohkon kaksi ennakkosuosikkia ovat Saksa ja Portugali, mutta tietenkin kaiken osuessa nappiin voi mikä vaan olla mahdollista. Puoliaika.com arvioi USA:n jäävän kuitenkin lohkon neljänneksi.

 

Kolme avainpelaajaa

Tolppien välissä torjuva Tim Howard on USA:n suurin profiilipelaaja. Evertonin kassari kuuluu huippuveskarien joukkoon. Kissamaiset reflexit omaava Howard on erinomainen torjuja ja pallonkäsittelijä.

Hyvä poimimaan keskityksiä ja avaamaan hyökkäyksiä heitoillaan. Keskikentän Michael Bradley on hyvä tasapainottava pelaaja. Mainio syöttelijä on USA:n keskikentällä tärkeässä asemassa niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. Romuluinen Jozy Altidore tuo puolestaan voimaa ja kovuutta USA:n hyökkäyspäähän.

Hyvä rymistelijä voi olla nopeudellaan ongelma esim. Saksan Per Mertesackerille.

 

Seuraa häntä

Clint Dempsey on monille Valioliigaa seuraaville jo tuttu näky kentiltä. Melko taitava piilokärki on jo vuosia ollut USA:n lippulaivapelaajia. Erinomainen ajoitus tilanteissa ja hyvä pääpelitaito ovat Dempseyn valttikortteja. Todennäköisesti Altidoren kanssa he muodostavat Klinsmannin joukkueen hyökkäyskaksikon.

USA kohtaa Ghanan avauskierroksella ja yllättävät tulokset ovat heti mahdollisia. Betsson tarjoaa Clint Dempseyn over 1,5 maalille 15.50 kerrointa ja Puoliaika.comin toimitus lähtee ja ottaa härkää sarvista kokeilemalla tätä.

 

Ottelut

16.6. Ghana v USA
22.6. USA v Portugali
26.6. USA v Saksa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!