Ennakko: MM-kisat, F-lohko – Argentiina

argo

 

 

VALMENTAJA: Alejandro SABELLA

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 15 kertaa (2)

FIFA RANKING: 5.

PELAAJALUETTELO:

1 Sergio ROMERO

2 Ezequiel GARAY

3 Hugo CAMPAGNARO

4 Pablo ZABALETA

5 Fernando GAGO

6 Lucas BIGLIA

7 Angel DI MARIA

8 Enzo PEREZ

9 Gonzalo HIGUAIN

10 Lionel MESSI

11 Maxi RODRIGUEZ

12 Agustin ORION

13 Augusto FERNANDEZ

14 Javier MASCHERANO

15 Martin DEMICHELIS

16 Marcos ROJO

17 Federico FERNANDEZ

18 Rodrigo PALACIO

19 Ricardo ALVAREZ

20 Sergio AGUERO

21 Mariano ANDUJAR

22 Ezequiel LAVEZZI

23 Jose Maria BASANTA

 

 

Argentiina lähtee kisoihin voitettuaan Etelä-Amerikan karsinnat. Joukkue iski vakuuttavat 35 maalia kampanjan aikana ja päätti karsinnat 14 ottelun tappiottomaan putkeen, joka on kinkkisessä Etelä-Amerikan lohkossa huippusuoritus. Argentiina on ennakkokaavailuissa yksi MM-kisojen voittajaehdokkaista ja ennakkosuosikeista. Perinteikäs jalkapallomaa on kahdesti nostellut futiksen isointa pokaalia ja heillä on jälleen kasassa erittäin kovalla hyökkäyksellä varustettu joukkue.

 

 

Jatkomahdollisuudet

Argentiina on F-lohkon suvereeni voittajasuosikki. Vastaan tulevat Nigeria, Iran ja Bosnia, jotka ovat Bosniaa lukuun ottamatta suupaloja normaalisuorituksella. Monesti vaan kisoissa tangomaan peli ei ole odotuksiin nähden kulkenut, vaikka huikeita suorituksia on puolestaan myös nähty. Selkeästi jatkoon! Puoliaika.com arvioi Argentiinan olevan lohkon ykkönen.

 

 

Kolme avainpelaajaa

Argentiinan ehdoton tähti- ja runkopelaaja on Lionel Messi. Messi ei kummempia esittelyjä kaipaa, nyt koko maailma odottaa pystyykö Kirppu nousemaan suurimpien MM-kisapelaajien joukkoon ja johdattamaan maansa mestaruuteen asti. Alla on vaikeampi kausi seurajoukkueessa ja tässä olisikin täydellinen mahdollisuus Messille tehdä unelmasta totta. Angel Di Maria lienee yksi aliarvostetuimpia pelaajia maailmassa. Maratoonarin keuhkot omaava vasuri on uskomattoman hyvä pelaaja. Di Maria on teknisesti loistava, mutta hänen suuruutensa tulee esiin kun pyyteetön työ joukkueen eteen yhdistetään erinomaiseen taidolliseen ja tekniseen osaamiseen. Di Maria tulee kellottamaan huikeat kilometrit maansa eteen. Javier Mascherano on joukkueen tärkeimpiä palasia. Rakkikoiramainen pelityyli ja hyvä pelikäsitys ovat tämän puolustavan keskikenttämiehen/topparin tunnusmerkkejä. Mascherano tulee johtamaan peliä todennäköisesti keskikentän pohjalta, ja kortit tulevat viuhumaan. Silti elintärkeä pelaaja valmentaja Alejandro Sabellan kirjassa.

 

 

Seuraa häntä

Loukkaantumisherkkä Sergio Aguero on yksi maailman top-5 hyökkääjistä. Maalintekovastuu tulee lepäämään hänen ja Gonzalo Higuainin varassa, ellei Messi rupea tehtailemaan maaleja miten haluaa. Patukkamainen voimanpesä on todella sympaattinen pelaaja. Huippuunsa viritetty lähtönopeus, maalivainu ja röyhkeys ovat tämän tunkkireiden tunnusmerkkejä. Aguerolla on kyky ampua yllättävistäkin paikoista ja on erittäin hyvä saamaan itselleen tarvittavan tilan laukauksia varten. Agueroa on vaikea horjuttaa pois tilanteista ja hän jaksaa myös prässätä vastustajan toppareita kunnioitettavasti.

 

Argentiinan avauspelin vastustaja on Bosnia. Betsson tarjoaa kahden hyökkäysvoittoisen joukkueen pelissä over 2,5 maalille ihan maukasta 1,87 kerrointa. Puoliaika tarttuu tähän täkyyn ja suosittelee kokeilemaan.

 

 

Ottelut

15.6. Argentiina v Bosnia

21.6. Argentiina v Iran

25.6. Nigeria v Argentiina