Ennakko: MM-kisat – D-lohko – Uruguay

uruguay

 

Valmentaja: Oscar Tabarez

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 11 (2)

Fifa-ranking: 7

Pelaajaluettelo

Maalivahdit: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Rodrigo Munoz (Libertad).

Puolustajat: Maximiliano Pereira (Benfica), Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (both Atletico Madrid), Sebastian Coates (Liverpool), Martin Caceres (Juventus), Jorge Fucile (Porto).

Keskikenttäpelaajat: Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Sao Paulo), Walter Gargano (Parma), Egidio Arevalo Rios (Morelia), Diego Perez (Bologna), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Gaston Ramirez (Southampton), Nicolas Lodeiro (Botafogo).

Hyökkääjät: Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris St-Germain), Abel Hernandez (Palermo), Diego Forlan (Cerezo Osaka), Christian Stuani (Espanyol).

 

Jatkomahdollisuudet

Uruguayn hyökkäys Suarez-Cavani-Forlan on mille tahansa joukkueelle peloite, mutta valitettavasti muu joukkue ei vastaa heidän tasoaan. Uruguayn karsinnat mm-kisoihin eivät sujuneet täydellisesti, sillä se oli vasta viides lohkossaan ja joutui karsimaan Jordaniaa vastaan.

 

Kolme avainpelaajaa

Luis Suarez on tällä kaudella ollut kiistatta yksi maailman parhaimmista pelaajista ja hän tekee kaikkensa joukkueensa eteen, kuten nähtiin viime mm-kisoissa, kun hän torjui pallon kädellään ottelun viime minuuteilla Ghanaa vastaan ja Uruguay marssi jatkoon.

Edinson Cavani saattoi jäädä PSG:ssä Zlatanin varjoon, mutta hän on yksi tämän hetken parhaimmista hyökkääjistä. Cavani on vahva pelaaja, joka on hyvä viimeistelijä, taitava ja hyvä päällään eikä hänellä ole mitään suurempia heikkouksia.

Jos mainitaan Uruguayn tähtipelaajia, ei voi olla mainitsematta Diego Forlania. Vaikka pelaajan ura pikkuhiljaa on lähenemässä kohti loppua, on tämä Cerezo Osakan pelaaja vieläkin loistava pelaaja. Monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan joko laidalla, piikissä tai kymppipaikalla. Hänen roolinsa tulee olemaan pienempi, mutta harvalla joukkueella on heittää tämän luokan kaveria ottelun viimeiseksi puolituntiseksi kentälle.

 

Seuraa häntä

Benficassa pelaava Maxi Pereira voisi ominaisuuksiensa puolesta pelata mitä tahansa paikkaa oikealla laidalla, mutta hänet useimmiten nähdään oikeana laitapuolustajana.Sieltä hän nousee todella hanakasti hyökkäyksiin mukaan.

 

Vetovinkki

Uruguayn puolustus ei ole parhaimmasta päästä, mutta hyökkäys on. Tähän nojaten kannattaa ottaa Betssonilta kiinni Uruguayn ja Costa Rican välisen ottelun ”yli 2.5 maalia” kertoimella 2.12 kiinni.

 

Ottelut

14.6. 22:00 Uruguay – Costa Rica

19.6. 22:00 Uruguay – Englanti

24.6. 19:00 Italia – Uruguay