Ennakko: MM-kisat – C-lohko – Kolumbia

kolumbia logo

 

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 4 (0)

Valmentaja: Jose Pekerman

Fifa-ranking: 8

Pelaajaluettelo

Maalivahdit: David Ospina (Nice), Faryd Mondragon (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe).

Puolustajat: Mario Yepes (Atalanta), Cristian Zapata (AC Milan), Carlos Valdes (San Lorenzo), Eder Alvarez Balanta (River Plate), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Camilo Zuniga (Napoli), Pablo Armero (West Ham).

Keskikenttäpelaajat: Carlos Sanchez (Elche), Fredy Guarin (Inter Milan), Abel Aguilar (Toulouse), Aldo Leao Ramirez (Morelia), Juan Fernando Quintero (Porto), Víctor Ibarbo (Cagliari), James Rodriguez (Monaco), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina), Alexander Mejia (Atletico Nacional).

Hyökkääjät: Jackson Martinez (Porto), Carlos Bacca (Sevilla), Adrian Ramos (Hertha Berlin), Teofilo Gutierrez (River Plate).

 

Jatkomahdollisuudet

Falcao olisi mille tahansa joukkueelle vahvistus ja hänen poissaolonsa onkin Kolumbialle valtava takaisku. Mutta Kolumbian peli ei tule siihen kaatumaan, sillä heillä on Euroopan kovissa sarjoissa pelaavia pelaajia joukkueellinen. Kolumbian uusi kultainen sukupolvi tekee tuloaan maailman eliittiin ja tässä lohkossa muut joukkueet ovat pelkkiä suupaloja. Jatkoon heittämällä.

 

Kolme avainpelaajaa

James Rodriguez siirtyi Portosta Monacoon viime kesänä 45 miljoonalla eurolla ja vaikka hinta on päätä huimaava, niin on tämä pelaajakin sen mukainen. Uudeksi Valderramaksikin tituleerattu Rodriguez on Kolumbian tärkein yksittäinen pelaaja näissä kisoissa. Uskomattoman taitava ja nerokas pelaaja, jonka tekemisiä pallon kanssa tullaan kelaamaan telkkarissa uusintoina jatkuvalla syötöllä.

Fiorentinan Juan Cuadrado tulee näissä kisoissa näyttämään mallia, miten mennään puolustajasta ohi. Äärimmäisen taitava pelaaja, joka voisi mennä puolustajasta ohi pelkän nopeutensa avulla.

Football manageristakin tuttu Fredy Guarin on Kolumbian keskikentän moottori. Tämä loistava Interin keskikenttäpelaaja osaa puolustaa, hyökätä ja potkaista. Tulee pyörittämään Kolumbian peliä näissä kisoissa ja tämä kaveri tulee varmasti näyttämään meille, että Olisehin pommi vuoden 1998 mm-kisoista on uusittavissa.

 

Seuraa häntä

Jackson Martinez tulee todennäköisesti ottamaan Falcaon paikan avauksessa ja näiden kisojen jälkeen siirto Portosta suurempiin seuroihin on vain ajan kysymys. 20 maalia tällä kaudella tehnyt Martinez on jokaisen fyysisen valmentajan ihannepelaaja, sillä hän on vahva, nopea, ketterä ja kaikkea siltä väliltä. Tähän kun lisätään vielä viimeistelytaito ja maalivainu, on meillä loistava pelaaja. Voi pelata joko piikkinä tai laitahyökkääjänä.

Vetovinkki

Kolumbian voitolle esimerkiksi Norsunluurannikkoa vastaan Betsson antaa kertoimen 2.05 ja se on kuin jakaisi rahaa ilmaiseksi.

 

Ottelut

14.6. 19:00 Kolumbia – Kreikka

19.6. 19:00 Kolumbia – Norsunluurannikko

24.6. 23:00 Japani – Kolumbia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!