Ennakko: Kamerun v Kroatia

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

A-lohkon toisella ottelukierroksella kohtaavat Kamerun ja Kroatia. Kamerun hävisi ensimmäisen ottelunsa Meksikolle 0-1 lukemin, kun taas Kroatia puolestaan taipui kisaisäntä-Brasilialle 1-3.

 

Molemmille joukkueille illan ottelu on aivan elintärkeä, koska lohkon kahdella muulla joukkueella on eilisen 0-0 tasapelin jälkeen kasassa 4 pistettä. Tänä iltana molemmilla on pakkovoiton paikka, jos ja kun maat mielivät jatkoon. Varsinkin Kroatialla on vielä hyvät mahdollisuudet playoff-vaiheeseen, kun taas Kamerun kohtaa päätöskierroksella Brasilian, jossa heidän mahdollisuutensa ovat melko heikot.

 

Illan peliin Kroatia lähtee hienoisena ennakkosuosikkina. Kroaatit pelasivat hyvän ottelun avauskierroksella, tappiosta huolimatta. Heidän pelaajamateriaalinsa on Kamerunia selkeästi vahvempi ja samanlaisella ilmeellä pelattaessa pitäisi afrikkalaisvastustajat kaatua. Kamerunin mahdollisuudet lepäävät vahvasti heidän tähtipelaajansa, Samuel Eto’on varassa. Eto’o on edelleen parhaimmillaan pitelemätön, vaikka hänen nopeutensa onkin vuosien varrella hiipunut.

 

Puoliaika.com hakee jälleen jännitystä peliin iskemällä veikkaukset sisään. Betssonin sivuilta löytyy kattava kohdelista illan peliin.

 

Ensimmäinen hakumme on Kroatian yli kahden maalin voitto, johon kerrointa tulee mukava 2.85.

kam kro

 

Toinen kohteemme on ensimmäisen jakson maalimäärä. Uskomme varsinkin Kroatian vahvaan starttiin ja ennakoimme 1. jaksolla syntyvän kaksi maalia. Kerroin 3.10.

ensimmäinen