Ennakko: Espanja v Chile

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

Lohko B:n toisen kierroksen pelissä kohtaavat  Espanja sekä Chile.

 

Ensimmäisessä ottelussa rökäletappion Hollannille kokenut Espanja lähtee kiillottamaan kilpeään Chileä vastaan. Espanjalaiset ovat nuolleet haavojaan perjantain järkytyksen jälkeen ja palaavat nyt areenoille. Chile puolestaan voitti Australian kisa-avauksessaan ja lähtee hyvistä asetelmista illan otteluun.

 

2010 maailmanmestaruuden voittanut Espanja on ottelussa selkä seinää vasten, sillä todella negatiivisella maalierollaan sen on lähes pakko voittaa Chile. Chilelle tasapelikin olisi kohtalaisen hyvä tulos, juuri Espanjan surkean maalieron vuoksi. Materiaalivertailussa Espanja on ylivertainen, mutta Hollanti-pelissä pahasti yskinyt pelitapa kaipaa nyt piristystä, varsinkin syöttöpelin ja murtautumisten osalta. Hollanti iski espanjalaisiin kiinni rakkikoiran tavalla ja Chilen prässi on myös (yltiö)rohkeaa. Lähtökohdat otteluun ovat huippumielenkiintoiset.

 

Puoliaika.comin toimitus iskee jälleen vetolaput sisään Betssonilla, jotta lisäjännitys ottelussa olisi taattu.

 

Ensimmäinen hakumme on Espanjan voitto perus 1×2-veikkauksessa. Harvoin näin materiaaliltaan ylivertaiselle joukkueelle saa 1.54 kertoimen. Yhdisteltävissä esim. muihin vetoihin. Chile toki on paha vastustaja, mutta luotamme selkä seinää vastaan pelaavan Espanjan klaaraavan pelin.

 

espanja

 

Toinen hakumme on Chilen kovaotteisen Gary Medelin keltainen kortti. Kerroin kohteessa 2.40.

 

gary medel