Ennakko: FA Cup-finaali Arsenal v Hull City

fa cup

 

Tämänvuotisessa FA Cupin finaalissa kohtaavat Valioliigan nelonen Arsenal ja 16. Hull City. Ottelussa on vain yksi suosikki, eli Arsenal. Lontoolaiset ovat viimeksi voittaneet pokaalin kaudella 2004-2005, jolloin tykkimiehet voittivat juuri kyseisen turnauksen. Tämän jälkeen seura on jatkanut pokaalitonta taivaltaan jo yhdeksän vuotta. Hull puolestaan tekee ensiesiintymisensä FA Cupin finaalissa.

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Arsenal lähtee pelaamaan omaa näppärää futistansa ja hallitsemaan kenttätapahtumia. Materiaaliero kaksikon välillä on huikea, eikä Hullin pitäisi minkään logiikan mukaan voittaa tätä ottelua. Finaalit ovat aina kuitenkin finaaleja, joissa mikä tahansa on mahdollista. Arsenal-faneilla kauhukuvana on tietenkin vuoden 2011 Carling Cupin finaali, jossa Birmingham voitti tykkimiehet Obafemi Martinsin 89.minuutilla tekemällä osumalla Arsenalin alakerran sekoillessa järkyttävin seurauksin. Hullin valmennusjohto on varmasti käyttänyt Birminghamin tarjoamaa esimerkkiä ja valanut uskoa voiton mahdollisuudesta pelaajien ajatuksiin.

Loukkaantumistilanne on seuraavanlainen:

Arsenalilta puuttuvat pitkäaikaispotilaat Theo Walcott ja Serge Gnabry. Epävarmoiksi on merkattu Thomas Vermaelen sekä Alex Oxlade-Chamberlain,  joidenka pelikunto selviää aivan ottelun alla.

Hullin parhaasta kokoonpanosta puuttuvat hyökkääjät Shane Long sekä Nikica Jelavic, jotka ovat edustuskelvottomia pelattuaan turnausta toisen joukkueen riveissä. Epävarmoina ovat merkittyinä Paul McShane, Sone Aluko, James Chester sekä Robbie Brady. Heidän odotetaan kuntoutuvan mukaan kokoonpanoon, mutta todennäköisesti aloittavat pelin penkillä.

Ottelussa on siis vain yksi suosikki, mutta Hullilla on varmasti mahdollisuutensa. Arsenal on tunnetusti henkisesti romahdusherkkä jos peli ei toimi heidän pillinsä mukaan. Tähän otteluun lähtee takuuvarmasti tappiinsa asti lataantunut Arsenal ja todennäköisesti pääsee nostelemaan valtavan pitkän odottelun jälkeen jälleen pokaalia taivaalle.

Finaaleissa on aina jännittävää veikata avausmaalin tekijää ja erikoistilanteiden tuomissa pääpalloissa topparit ovat aina lähempänä maalintekoa kuin muuten. Heidän kertoimensa ovat aina houkuttelevia pelikohteita!

Avaa NordicBetin tili allaolevasta linkistä ja nauti 200% ensitalletusbonuksesta!

https://www.nordicbet.com/fin/sports_promotions/sport_signup_general/

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!