Ennakko: Barcelona v Atletico Madrid. Mestaruus ratkeaa!

mestaruuuuuuuuuuus

Tänään illalla iskevät La Ligan mestaruuden ratkaisevassa ottelussa yhteen FC Barcelona ja Atletico Madrid. Camp Noulla pelattavassa ottelussa ei siis panosten puuttumisesta voi puhua.

Nämä kaksi seuraa ovat hallinneet tällä kaudella La Ligan kärkipaikkaa 34/37 kierrosta. Kolmas kiistakumppani, Real Madrid, sössi omat mahdollisuutensa helpohkoiksi ennakoiduissa otteluissa ja jätti nämä kaksi pahinta vihollistaan ratkaisemaan Espanjan mestaruuden.

Illan lähtökohta on selkeä. Barcelonan on pakko voittaa ottelu tasatakseen pisteet Atletin kanssa, jolloin keskinäisten pelien ansiosta mestaruus jäisi Kataloniaan. Madridilaisille riittää ottelusta tasapeli. Barcelonalla on kotiedun antama turva, mutta Atletico on pelannut tällä kaudella kaikki viisi keskinäistä matsia Barcan kanssa tappioitta.

Pelaajarintamalla molemmat joukkueet ovat saaneet positiivisia uutisia. Atleticon ykköspyssy Diego Costa on kuntoutunut otteluun, kun taas Barca saa mukaan Neymarin, Jordi Alban, sekä Gerard Piquen.

Ottelun kulkua on mahdoton lähteä ennustamaan, koska joukkueet ovat pelanneet niin tasaisesti tällä kaudella ja panokset ovat isoimmat mahdolliset! Barcelonalle tämä on ainoa mahdollisuus kiillottaa hieman vaikeampaa kautta, kun taas vierasjoukkueen isoin ottelu tulee viikon päästä kun se kohtaa paikalliskilpailijansa Realin Mestarien Liigan finaalissa. Kutkuttava ilta silti edessä!

Ottelussa tuskin nähdään järkyttäviä maalijuhlia, joten under-vedot voisivat olla houkuttelevia lähtökohtia veikkaajille…

Avaa NordicBetin tili allaolevasta linkistä ja nauti 200% ensitalletusbonuksesta!

https://www.nordicbet.com/fin/sports_promotions/sport_signup_general/

 

Edellinen artikkeliEnnakko: FA Cup-finaali Arsenal v Hull City
Seuraava artikkeliVideo: Portugalin jalkapallomaajoukkueen MM-kisaprofiili