Ennakko: Argentiina v Sveitsi

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

ARGENTIINA – SVEITSI

 

 

Tänään illan ensimmäisessä jatkopelissä kohtaavat Argentiina ja Sveitsi. Ottelu alkaa klo 19.00.

 

 

Argentiina marssi jatkopeleihin voitettuaan omassa lohkossaan kaikki ottelut yhdellä maalilla. Sen suurin tähti, Lionel Messi, on ollut massiivisen tärkeässä roolissa ratkaisten otteluita. Tänään Argentiina lähtee jälleen ennakkosuosikkina otteluun, mutta nyt ei ole varaa minkäänlaisiin töppäilyihin alakerrassa. Sveitsin pitäisi normaalisuorituksella kaatua, mutta jatkopeleissä marginaalit pienenevät ja kaikki on mahdollista. Etelä-Amerikan jättiläinen on kuitenkin ollut hyvässä vedossa ja lähtee jahtaamaan jatkopaikkaa.

 

 

Sveitsi lähtee illan otteluun haastajan asemasta. Heillä on takanaan monivivahteinen lohkovaihe, johon mahtuu mm. murskatappio Ranskalle. Xherdan Shaqiri on ollut (odotetusti) Sveitsin tähtipelaaja. Shaqiri on jälleen juustomaan suurin toivo. Hänellä on kyky ampua kaukaa ja yrittää ovelia ratkaisuja. Argentiinan maalivahti, eikä puolustu ole mitenkään erinomainen, joten se jättää toivoa sveitsiläisille. Nyt vaan täydellinen esitys ja jopa Argentiina on kaadettavissa.

 

 

Lisäjännityksen takaamiseksi iske vedot Betssonilla tästä linkistä.

 

 

Puoliaika.comin haut illan peliin ovat tällä kertaa tämmöiset:

 

1. Luotamme Argentiinan voittoon kertoimella 1.57.

 

2. Uskomme Gonzalo Higuainin heräävän horroksestaan ja iskevän maalin tässä ottelussa Argentiinan samalla voittaessa. Kerroin 3.10.