Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla nähtiin tiistai-iltana kerrassaan mahtava ja taiturimainen volleymaali.

Cambridge United kaatoi vieraskentällä Morecamben numeroin 0-2 (0-1) Englannin Ykkösliigassa tiistai-iltana. Voittomaali oli loistelias!

Ottelua oli pelattu 28 minuuttia, kun Cambridge Unitedin Jensen Weir syötti pallon 20 metriin Ben Wormanille, joka otti pallon taitavasti haltuun ja laukoi saman tien elämänsä volleyn! Joe Ironside viimeisteli 0-2-loppulukemat rankkarista 72. minuutilla.

24 joukkueen Ykkösliigaa on pelattu 15-16 kierrosta ja kärjessä on Wigan Athletic 34 pisteellä. Vierasvoiton ottanut Cambridge United on keskikastissa 22 pisteellä.