Dortmundin Emre Can käytti Bochum-veskarin seikkailut hyväkseen, ja laukoi huikean maalin keskiviikkona Saksan cupin ottelussa.

Dortmund eteni Saksan cupin neljännesvälierissä jatkoon keskiviikkona. Bochum kaatui vieraskentällä lukemin 1–2.

Emre Can vei Dortmundin johtoon ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä. Bochum-veskari Manuel Riemann lähti seikkailemaan kauas maaliltaan. Riemann yritti potkaista vastaantulonsa päätteeksi pallon kauas Dortmundin päähän, mutta se jäikin kentän puoliväliin Canille. Tämä laukoi pallon kohti Bochumin maalia, eikä Riemann enää saanut juostua pelivälinettä kiinni.

Toisella puoliajalla Bochum tuli tasoihin rankkarimaalilla, mutta kokenut Marco Reus ratkaisi ottelun vieraille Jude Bellinghamin syötöstä.