EM-kisojen pelipaikkakunnat selvillä – lipunmyyntiprosessi käyntiin tänään!

EM-kisojen alkuun on tänään tasan vuosi. UEFA julkaisi tänään kisojen pelipaikat ja lisätietoa lipunmyyntiprosessin etenemisestä.

Kesän 2020 EM-kisat pelataan poikkeuksellisesti UEFA:n 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi peräti 12 eri maassa. Sen vuoksi yhdelläkään maalla ei ole suoraa paikkaa kisoihin, vaan jokainen joutuu selvittämään tiensä kisoihin karsintojen kautta.

Alun perin kisaisäntiä oli määrä olla 13, mutta Brysselin stadionhankkeen viivästymisen vuoksi siellä pelattavaksi suunnitellut ottelut on siirretty Lontooseen. Kisojen lopulliset isäntämaat ja -kaupungit ovat seuraavat:

TSEKKAA TÄMÄ:

Lohko A: Rooma (ITA) ja Baku (AZB)
Lohko B: Pietari (RUS) ja Kööpenhamina (DEN)
Lohko C: Amsterdam (NED) ja Bukarest (ROM)
Lohko D: Lontoo (ENG) ja Glasgow (SCO)
Lohko E: Bilbao (ESP) ja Dublin (IRL)
Lohko F: München (GER) ja Budapest (HUN)

Lohkojako arvotaan 30. marraskuuta ja arvontakorit muodostetaan meneillään olevien EM-karsintojen perusteella. Sen myötä parempi menestys karsinnoissa tarkoittaa pääsyä ennakolta helpompaan lohkoon.

Lipumyynnin ensimmäinen vaihe käynnistyy

UEFA käynnisti ensi kesän EM-kisojen lipunmyyntiprosessin tänään. Prosessin ensimmäinen vaihe kestää tasan kuukauden (12.7. asti), ja sen aikana jokaisella lipunhakijalla on tasapuoliset mahdollisuudet lippuihin riippumatta siitä, missä vaiheessa kuukauden ajanjaksoa oman hakemuksensa jättää.

Myöhemmin kesällä puolestaan käynnistyy hakuprosessin toinen vaihe, jossa lippuja on tarjolla jokaisen maan oman kiintiön mukaan. Tässä vaiheessa lippuja voi siis hakea tietyn maan otteluun.

Pääsylippujen hinnat määräytyvät maan keskimääräisen palkkatason ja ostovoiman mukaan. Sen myötä edullisimmillaan kisoja pääsee seuraamaan vain 30 eurolla, mutta tämä on mahdollista vain Bakussa, Bukarestissa sekä Budapestissä. Kaikissa muissa kaupungeissa lippujen hinnat alkavat 50 eurosta.

EM-kisojen alkuun on tänään tasan vuosi

https://twitter.com/Goal_India/status/1138762081644081152

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Video: Täydellinen keskitys ja vielä kauniimpi volley – Italia iski uskomattoman osuman EM-karsinnoissa!

Edellinen artikkeliEi näin! Espanjan La Liga sai muhkeat sakot kannattajiensa vakoilusta
Seuraava artikkeliHelmarit-legenda maalitilaston kärjessä – Teemu Pukki nousee kohisten kaikkien aikojen listalla

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän