EM-kisavihjeet: Ukraina – Belgia 26.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Lohko-E on todella mielenkiintoisessa tilanteessa kun lähdetään viimeiselle pelikierrokselle. Kaikki neljä joukkuetta ovat kolmessa pisteessä. Ukraina saa Belgian vastaansa klo 19.00

Ukraina-Belgia 26.6 klo 19.00

Jos muissa lohkoissa ollaan oltu tasaisissa lähtökohdissa viimeiselle pelikierrokselle, niin Lohko-E laittaa vielä paremmaksi tasaisuuden suhteen.

Ukraina tulee huonoimmasta tilanteesta illan otteluun. He tarvitsevat voiton päästäkseen jatkoon, sillä Slovakia ja Romania tulevat todennäköisesti pelaamaan sopuisan tasapelin, jolloin molemmat menevät jatkoon. Ukrainalle voi riittää myös tasapeli, mutta tämän varaan ei kannata keltapaitojen laskea. Ukraina on Lohko-E:n ainut joukkue jolla on negatiivinen maalisuhde 2:4. Avauspelissä tuli todella kova kolaus kun joukkue hävisi Romanialle peräti 3-0. Toisessa ottelussa Slovakiaa vastan Ukraina paransi jo hieman, mutta tänään tulee ennakolta kovin joukkue vastaan tässä lohkossa. Joukkue on pystynyt luomaan 7 laukausta kohti maalia kahteen peliin, joten siihen pitää löytyä tänään parannusta. Artem Dovbyk on ollut varjojen mailla ja häneltä tarvitaan tänään tehoja.

TSEKKAA TÄMÄ:

Belgia aloitti kisat melkoisella shokkihoidolla häviämällä Slovakialle 0-1. Belgia hallitsi peliä suvereenisti, mutta ei saanut palloa hyväksytysti sisään. Toisessa ottelussa Romaniaa vastaan Belgia oli vieläkin parempi, vaikka Romania saikin muutaman vaarallisen paikan luotua pelissä. Belgia on laukonut kohti maalia peräti 14 kertaa kahteen otteluun, joten on vain ajan kysymys milloin Romelu Lukaku saa tililleen hyväksytyn maalin. Huomiona myös, että Belgia on luonut xG:tä otteluissa 1.89 & 1.97 maalin verran, joten ketsuppipullon auettua tämä joukkue tulee tekemään maaleja, sillä he pystyvät todella monipuoliseen hyökkäyspelaamiseen.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa (1.83 @Coolbet)

Belgia on ollut todella epäonnekas maaliensa suhteen. Pelkästään Lukaku on tehnyt kolme hylättyä maalia, joten pahasti on vielä piipussa. Joukkue pystyy luomaan vaarallisia tilanteita paljon ja tänään Ukrainaa vastaan niitä paikkoja tullaan jälleen näkemään. Ukrainan kannalta ottelu pitäisi lähestulkoon 99% varmasti voittaa, joten hyökkäämään pitää lähteä. Tämä avaa saumoja Belgialle. Ukraina myös pystyy maalintekoon melko laadukkaiden hyökkääjiensä johdolla. Jos Belgia siirtyy ottelun alussa johtoon, joutuu Ukraina avaamaan puolustustaan todella paljon, joten myös ottelun kulku vaikuttaa tähän otteluun.

Belgia kortit yhteensä yli 2(2.80@Coolbet)

Ottelun panokset huomioiden tunnetta piisaa pelissä runsaasti. Belgia on suuri ennakkosuosikki otteluun, mutta kuten aikaisemmin turnauksessa ollaan nähty myös Belgia on joutunut keltaisia katselemaan neljä kertaa. Ajanpeluu kortit tulevat olemaan läsnä myös Belgian kohdalla tänään mikäli he ovat johtoasemassa, toisaalta tappiotilanteessa ja mahdollisessa putoamisessa jo alkulohko vaiheessa saattaa Belgian pelaajien kasetti pettää pahemman kerran. Yli 2 kortille tarjottu kerroin 2.8 on todella suuri siihen nähden, että Belgialla on myös valtavasti panoksia illan otteluun ja ei olisi ensimmäinen kerta kun tunne menee hieman ”yli.”

Edellinen artikkeliVideo: Lautaro Martinez ratkaisi lopussa – Argentiina varmisti paikkansa Copa American puolivälierissä
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Tshekki – Turkki 26.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän