EM-kisavihjeet: Tshekki – Turkki 26.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Lohko-F:n toinen jatkopaikka ratkaistaan tänään illalla kun Tshekki kohtaa Turkin.

Tshekki – Turkki 26.6 klo 22.00

Portugali marssi odotetusti F-lohkon voittajaksi. Turkki lähtee otteluun lohkon toiselta sijalta ja heille riittää tasapeli ottelusta varmistaakseen jatkopaikan. Tshekki tarvitsee ottelusta voiton päästäkseen jatkoon.

Tshekki on saalistanut kahdesta pelistään ainoastaan yhden pisteen. Avauskierroksella joukkue kärsi niukan tappion Portugalia vastaan ja toisella kierroksella Tshekki joutui tyytymään tasapeliin Georgiaa vastaan hirveästä painostuksesta huolimatta. Tshekki puolustaa kollektiivina suhteellisen hyvin, mutta neljä päästettyä maalia kahteen otteluun on liikaa. Maalinteon kanssa on ollut hieman ongelmia, kuten Georgia peli osoitti. Georgiaa vastaan Tshekki loi xG:tä peräti 3.09 maalin verran ja laukoi kohti maalia 11 kertaa. Joukkue pystyy siis luomaan paikkoja kiitettävästi, enää pitää laittaa pallo verkkoon. Turkin puolustus on ollut erittäin haavoittuvainen ja siinä on Tshekin iskun paikka tänään.

TSEKKAA TÄMÄ:

Turkki lähtee otteluun paremmasta tilanteesta kuin Tshekki, sillä heille ottelusta riittää tasapeli jatkopaikan varmistamiseksi. Turkilla on ollut suuria ongelmia puolustuksensa kanssa ja tänään Tshekki tulee sitä koettelemaan pakkovoittonsa edessä. Turkki voitti vauhdikkaan ottelun jälkeen Georgian 3-1, mutta luvuista huolimatta Turkki ei ollut niin suvereeni edes Georgiaa vastaan. Portugalia vastaan Turkki oli auttamatta perässä jokaisella osa-alueella josta tuloksena 3-0 tappio. Kuten myös Tshekillä, puolustuksen kanssa on ongelmia. Turkki pystyy luomaan Tshekkiä vastaan tarvittavat maalipaikat tehdäkseen maalin tai pari, sillä kokoonpanossa on pallotaituruutta ja ”x-factoria”.

Odotettavissa on vauhdikas ottelu ja maaleja tullaan todennäköisesti näkemään reippaasti olosuhteet huomioiden.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa (2.01 @Coolbet)

Molemmat pystyvät maalintekoon sekä paikkojen luomiseen. Tshekillä edessä on pakkovoitto, joten heidän on lähdettävä entistä rohkeammin hyökkäämään. Tämä avaa heille lisää paikkoja, mutta myös mahdollistaa Turkin vastaiskut. Kummankaan puolustus ei ole varsinaisesti vakuuttanut, vaikka Tshekki taistelikin pitkään hienosti Portugalia vastaan. Yli 2.5 maalin kerroin 2.03 kuulostaa sen verran houkuttelevalta kohteelta tähän otteluun, että sitä ei jätetä kokeilematta. Lapulle siis over 2.5 maalia.

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Ukraina – Belgia 26.6
Seuraava artikkeliVideo: Yllätys Tammisaaressa – EIF lähetti HJK:n laulukuoroon Suomen Cupista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän