EM-kisavihjeet: Tanska – Serbia 25.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Lohko-C on myös täysin auki jatkopaikkojen suhteen. Tanska kohtaa illan ottelussa Serbian. Kotijoukkueelle riittää mahdollisesti tasapeli, mutta Serbian on pakko voittaa saadakseen jatkopaikan.

Tanska-Serbia 25.6 klo 22.00

Kimurantti tilanne C-lohkossa jätti ratkaisut jatkopaikkojen suhteen viimeiselle pelikierrokselle.

Tanska lähtee lohkovaiheen viimeiselle kierrokselle kaksi pistettä plakkarissa. Peli on ollut enemmän tai vähemmän sekaisin ja tulokset myös sen mukaiset. Tanskalle saattaa riittää tasapeli ottelusta jos Englannin ja Slovenian kohtaaminen päättyy muuhun tulokseen kuin Slovenian voittoon. Silti olisi ehdottoman tärkeää saada yksi oikeasti hyvä 90-minuuttinen ennen mahdollisia jatkopelejä. Tanska on pystynyt luomaan paikkoja ihan riittävästi kahteen otteluun, mutta myös hyökkäyspeli vaatii suurta petraamista.

TSEKKAA TÄMÄ:

Serbia on kahden ottelun jälkeen yhdessä pisteessä. Myös heillä on pelissä ollut havaittavissa todella pahoja ongelmia ja tulokset myös sen mukaiset. Tänään tilanteen on muututtava, sillä Serbia tarvitsee ottelusta voiton päästäkseen jatkopeleihin. Englantia vastaan Serbia pystyi luomaan xG:tä ainoastaan 0.20 maalin verran. Sloveniaa vastaan maalipaikkoja saatiin luotua huomattavasti enemmän xG:n ollessa 1.46. Jokatapauksessa Serbialta vaaditaan tänään todella suuri parannus, sillä Tanska on hyvänä päivänä todella erinomainen joukkue.

Panokset ottelussa ovat todella isot, joten odotettavissa on tarkkaa ja varovaista peliä.

Vetovihjeet otteluun

Serbia kortit yhteensä yli 2.5(1.8@Coolbet)

Ottelun panokset huomioiden saattaa Serbialainen veri kiehahtaa helpostikkin. Serbia on saanut kahteen otteluun EM-kisoissa yhteensä 7 keltaista, joten trendin jatkuessa yli 2.5 korttia tullaan tänäänkin näkemään Tanskaa vastaan. Jos Serbia joutuu ottelussa alakynteen, saattaa tunne lähteä täysin lapasesta jolloin taskulle mennään useasti. Lapulle lähtee Serbia yli 2.5 korttia kertoimella 1.8.

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Hollanti – Itävalta 25.6
Seuraava artikkeliKuningaspeli-podcast – jakso 4: Vieraana Roope Rannisto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän