EM-kisavihjeet: Hollanti – Itävalta 25.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Lohko-D:n jatkopaikat ratkaistaan viimeisellä pelikierroksella. Hollanti saa vastaansa Itävallan molemmille tuiki tärkeässä kamppailussa.

Hollanti – Itävalta 25.6 klo 19.00

Lohko-D on mielenkiintoisessa tilanteessa ennen viimeistä pelikierrosta. Ainoastaan Puola on varmasti ulkona ja kaikilla kolmella muulla on hyvät mahdollisuudet jatkopeleihin joko suoraan tai ”lohko-kolmosten” kanssa.

Hollanti johtaa lohkoa maalieron turvin kahden kierroksen jälkeen kerättyään neljä pistettä. Takana on viime hetkien voitto Puolasta sekä aika varmisteluksi jäänyt 0-0 tasapeli Ranskaa vastaan. Hollanti on edelleen melkoinen kysymysmerkki monellakin osa-alueella, mutta tasapeli Ranskaa vastaan on kuitenkin kelpo suoritus ottaen huomioon Ranskan tason. Puolaa vastaan Hollanti pystyi dominoimaan peliä selvästi ja loi maaliodottamaa 1.5 maalin verran. Hollannilla on riittävästi laatua kokoonpanossa paljon parempaankin esitykseen, joten tänään mielenkiinto kohdistuukin Hollannin pelaamisen tasoon. Tasapeli riittää Hollannille varmistamaan jatkopaikan suoraan, mutta olisi ehdottoman tärkeää saada erinomainen ottelu ennen mahdollisia jatkopelejä. Memphis Depay ja Cody Gakpo täytyy saada maalivireeseen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Itävalta on lohkossa kolmantena ennen viimeistä pelikierrosta. Heillä on kasassa kolme pistettä, voitto Puolasta sekä niukka tappio Ranskalle 1-0. Pistesaldosta huolimatta Itävalta on ollut melko pirteä ilmestys ja Hollannilla on edessään täysi työ voittaa tänään. Ranskaa vastaan Itävalta sai pallonhallinnan itselleen kuin myös Puolaa vastaan. He pystyvät haavoittamaan myös Hollannin kivikovaa puolustusta hyvän päivän sattuessa kohdalleen, joten luvassa on jännittävä alku-ilta kamppailun parissa.

Hollannille ottelusta riittää tasapeli kun taas Itävalta tarvitsee voiton jos haluaa olla 100% varmasti jatkossa. Tästä lohkosta myös lohko-kolmosella on hyvät saumat jatkoon.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa (1.98 @Coolbet)

Molemmat pystyvät tekemään maaleja ja hyökkäyspäästä löytyy myös ”x-factoria”. Molemmat tarvitsevat hyvän ottelun alleen mahdollista jatkopaikkaa ajatellen. Hollanti on luonut kahteen peliinsä 28 maalintekoyritystä ja Itävalta puolestaan 22 kappaletta. Luotetaan tänään maalitehtailun jatkuvan ja lyödään lapulle yli 2.5 maalia kertoimella 1.98.

Edellinen artikkeliVideo: Koskettava hetki lehdistötilaisuudessa – italialaistoimittaja ylisti Luka Modricia
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Tanska – Serbia 25.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän