EM-kisavihjeet: Ranska – Belgia 1.7

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Maanantain kisapäivä aloitetaan kahden huippumaan kohtaamisella kun Ranska saa vastaansa Belgian.

Ranska-Belgia 1.7 klo 19.00

Ranska kohtaa Belgian maanantain ensimmäisessä ottelussa klo 19.00 Dusseldorfissa.

Ranska oli yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista,mutta otteet ovat olleet kaikkea muuta kuin pelkkää juhlaa. Ranska keräsi alkulohkosta viisi pistettä voittaen yhden ja pelaten kaksi ottelua tasan. Huolestuttavinta on kuitenkin joukkueen peli-ilme sekä hyökkäyspään tehottomuus. Ranska teki alkulohkossa ainoastaan kaksi maalia ja päästi vain yhden. Maaliodottamat ovat huidelleet noin 1.3-2.4 maalin väleillä, joten tehottumuus vaivaa ja pahasti. Puolustuspäässä Ranska on tuttuun tapaansa ollut melkoinen voimatalo, joten siitä kategoriasta ei tarvitse olla hirveän huolissaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

Belgian turnaus on ollut aikalailla samankaltainen kuin Ranskalla. Minimisuorituksella jatkoon lohkosta, mutta katastrofi oli senttien päässä Ukrainaa vastaan. Belgia keräsi alkulohkosta neljä pistettä maalierolla 2:1, joten myös tässä iso yhtäläisyys illan vastustajaan. Myös Belgia on kärsinyt maalinteko-ongelmista, sillä paikkoja on pystytty luomaan runsaasti. Ranska tulee olemaan kuitenkin tähän asti kovin vastustaja Belgialle, joten tänään paikoista pitää yksinkertaisesti rankaista mikäli meinaa jatkaa turnausta tämän päivän jälkeen.

Molemmat joukkueet ovat edelleen pahasti ”jäissä”. Tänään tulee kuitenkin sen tasoinen vastustaja vastaan, että kummankin on esitettävä parastaan jatkoon mennäkseen. Ranskalla on edelleen materiaalietu ja he lähtevät myös ennakkosuosikkeina illan otteluun. Kylian Mbappe vs Romelu Lukaku on tänään tapetilla, sillä paikkoja ei yksinkertaisesti pysty hukkaamaan tänään niiden avautuessa. On myös mielenkiintoista nähdä miten Ranska yrittää pimentää Kevin De Bruynen, sillä kyseiseen rooliin löytyy loistavaa turnausta pelaava N’Golo Kante.

Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2021 nations leaguen ottelussa, jonka Ranska voitti numeroin 2-3.

EM-kisavihjeet otteluun

Ranska (1.97 @Coolbet)

Me lähdemme tänään kahdesta hieman kankeasti turnauksen aloittaneesta joukkueesta Ranskan kelkkaan. Vaikka Ranska ei olekaan ollut kauhean vakuuttava, on heillä peli silti ollut paremmin kuosissa kuin illan vastustaja Belgialla. Myös materiaalietu on Ranskan puolella. Kylian Mbappe tulee olemaan tärkeässä roolissa tänäänkin, sillä paikoista on laitettava pallo verkkoon hyvällä prosentilla. Belgian kyvyttömyys hyökkäyksien variaatioissa on myös hieman iskenyt silmään, joten tänään Ranskaa vastaan tulee olemaan entistä enemmän ongelmia. Lapulle Ranskan voitto kertoimella 1.97

Edellinen artikkeliVideo: Aivan uskomaton kantapäämaali MLS:ssä – Vancouverin Brian White sankarina
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Portugali – Slovenia 1.7

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän