EM-kisavihjeet: Portugali – Slovenia 1.7

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Maanantain kisapäivä paketoidaan klo 22 alkaen kun Portugali kohtaa Slovenian Frankfurtissa.

Portugali-Slovenia klo 22.00 1.7

Yksi kisojen ennakkosuosikeista saa vastaansa kolmella tasapelillä jatkoon päässeen Slovenian.

Portugali lähtee illan otteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Alkulohkossa Portugali keräsi kuusi pistettä ja hävisi päätöskierroksella Georgialle 2-0. Esitykset ovat olleet suhteellisen ailahtelevia ja oikeastaan Turkki ottelu oli ainoa täysin ehjä ottelu josta matkaan tarttuikin hieno 3-0 voitto. Parannettavaa Roberto Martinezin ryhmällä on siis vielä paljon. Maaliodottamaa joukkue on pystynyt jokaisessa ottelussa vähintään 1.5 maalin verran, joten paikoille joukkue pääsee. Cristiano Ronaldon maalisaldo näyttää edelleen pyöreää nollaa ja se on asia joka Portugalin on ratkaistava tavalla tai toisella. Ottelusta tulee tänään Tshekki ottelun kaltainen, jossa Slovenia valuu matalaan blokkiin ja puolustaa henkensä edestä. Portugali pääsee tänään jauhamaan hyökkäyskonettaan, mutta kysymys kuuluukin saako maaliverkko kyytiä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Slovenia pääsi jatkopeleihin C-lohkon kolmannelta sijalta keräten kolmesta pelistä kolme tasapeliä. Maaliero näissä otteluissa Slovenialla oli 2:2. Slovenia luottaa pelissään kollektiiviseen puolustuspelaamiseen ja koittaa tilanteenvaihdoista iskeä vastaan. Sama kaava tulee olemaan tänäänkin edessä Portugalia vastaan. Huomioitavaa on kuitenkin se, että Slovenia pystyi mm. Serbiaa ja Tanskaa vastaan kohtalaiseen hyökkäyspelaamiseen, joten täysin puolustuksen varassa joukkue ei ole ollut. Maaliodottamaa joukkue loi Tanskaa ja Serbiaa vastaan 1.15-1.35 maalin verran. Englantia vastaan Slovenia jäi täysin puolustuskannalle ja ei pystynyt luomaan pelissä oikeastaan mitään.

Portugali tarvitsee hyvän ottelun alleen,sillä seuraavalla kierroksella vastus on Ranska tai Belgia. Nyt on viimeinen hetki saada koneet täysillä käyntiin, sillä mahdollisuudet joukkueella on mennä vaikka päätyyn saakka.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin maaliskuussa ystävyysottelussa jonka Slovenia voitti 2-0.

EM-kisavihjeet otteluun

Portugali -1 (2.01 @Coolbet)

Ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Portugali tarvitsee tästä hyvän kenraaliharjoituksen seuraavaa kierrosta varten, jossa vastaan astelee aivan eri tasoinen joukkue. Slovenia taistelee hienosti ja ei varmasti päästä Portugalia helpolla tänään, mutta materiaaliedun ollessa aivan valtava Portugalin hyväksi uskomme Portugalin vyöryvän tänään jatkoon. Portugali tulee hallitsemaan palloa ja peliä dominoivasti sekä pystyy tänään luomaan riittävästi paikkoja pariin maaliin. Lapulle lähtee Portugalin vähintään parin maalin voitto kertoimella 2.01

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Ranska – Belgia 1.7
Seuraava artikkeliVideo: Diogo Costa torjui kaiken – maalivahdin unelmaottelu vei Portugalin puolivälieriin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän