EM-kisat: Turkki – Georgia 18.6

EM-finaali
EM-finaali

Lohko F saadaan EM-kisojen osalta käyntiin tänään kun Turkki kohtaa F-lohkon avausottelussa altavastaaja Georgian.

Turkki – Georgia 18.6 klo 19.00

Turkki ja Georgia aloittavat kisaurakkansa tänään kello 19.00. Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ottelu, sillä Turkki on todella arvaamaton joukkue ja Dortmundin illassa voi tapahtua tänään lähes mitä tahansa.

Turkki taistelee toisesta jatkopaikasta Tshekin kanssa, sillä Portugali tulee todennäköisesti vyörymään lohkosta helposti jatkoon. Joukkueelta odotetaan todella paljon, mutta puolustuspäässä on todella paljon kysymysmerkkejä. Kysymysmerkit lisääntyivät entisestään parin loukkaantumisen myötä.

Vincenzo Montella hyppäsi puikkoihin kesken EM-karsintojen ja luotsasi Turkin EM-karsintalohkon voittoon. Turkilla on historiaa arvokisoissa ”sähläämisestä” , joten joukkueelta voi odottaa oikeastaan mitä tahansa. Parhaimmassa tapauksessa Turkki on erittäin raikas ja melko tulivoimainen joukkue, sillä kokoonpanosta löytyy muun muassa Hakan Calhanoglun ja Arda Gulerin kaltaisia pelimiehiä.

Georgia selviytyi kisoihin ensimmäistä kertaa maansaq historiassa kiitos Kansojen liigan polun. Georgia puolustaa tiiviisti ja yrittää vahingoittaa Turkkia vastahyökkäyksillä. Joukkue lähtee taistelemaan jokaisesta pisteestä ja voikin yllättää tasapelillä jossain lohkon ottelussa, mahdollisesti jo tänään hieman sekavaa Turkkia vastaan. Paljon on Kvitsha Kvaratskhelian sekä maalivahti Giorgi Mamardashvilin harteilla.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa (@2.02 Coolbet)

Georgia päästi EM-karsinnoissa kahdeksaan otteluun 18 maalia ja teki 12. Turkin vastaavat lukemat olivat samaan ottelumäärään 14:7. Turkki pystyy parhaana päivänä mättämään Georgialle tänään muutamankin maalin ja Georgia voi vastahyökkäyksistä osua haavoittuvaista Turkin puolustusta vastaan. Lapulle lyödään maistuva 2.02 kerroin over 2.5 maalille. Turkin peleissä sattuu ja tapahtuu joten kaikki on mahdollista tänään.

Edellinen artikkeliVideo: VJS vaihtoi maalivahtia rankkarikisaan – ja eteni Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon
Seuraava artikkeliEM-kisat: Portugali – Tshekki 18.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän