EM-kisat: Portugali – Tshekki 18.6

EM-finaali
EM-finaali

Portugali sekä Tshekki aloittavat kisaurakkansa tänään kello 22.00. Portugali kuuluu EM-kisojen suurimpiin ennakkosuosikkeihin, joten tänään nähdään viitteitä joukkueen iskukyvystä.

Portugali – Tshekki 18.6 klo 22.00

Portugali kuuluu kisojen suurimpiin voittajasuosikkeihin, eikä syyttä. Roberto Martinezin ryhmä pelasi sensaatiomaiset karsinnat voittamalla kaikki kymmenen otteluaan maalierolla 36:2. Vaikka lohko olikin helpohko niin tulokset kertovat kuitenkin olennaisen joukkueen iskukyvystä.

Materiaali on kisojen parhaimmistoa ja jokaiselle paikalle löytyy useampi laadukas pelimies. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Portugali lopulta tulee kisojen aikana muotoutumaan, sillä kokoonpano mahdollistaa niin monta erilaista tulokulmaa otteluihin. Cristiano Ronaldo on aina otsikoissa ja tulee olemaan myös näissä kisoissa. Mies itse sanoi pelaavansa yhden parhaimmista kausistaan koko urallaan, joten melko pelottava ajatus vastustajien kannalta jos CR7 löytää vireensä. Tarjonta tulee olemaan kunnossa muun muassa Bruno Fernandesin, Vitinhan sekä Bernardo Silvan tiimoilta. Portugali tulee marssimaan lohkosta helposti jatkoon ja jos ennusmerkit pitävät paikkansa niin voimme nähdä melkoista ilotulitusta jo ensimmäisestä ottelusta alkaen.

Tshekki lähtee kisoihin melkoisessa myllerryksessä. Valmentajanvaihdos, riidat pelaajien kanssa sekä yökerhoreissut eivät varmasti takaa parasta mahdollista valmistautumista kisaurakkaan. Tshekki taistelee Turkin kanssa jatkopaikasta tosissaan ja kaikki pisteet ovat tarpeen. Portugalia vastaan niitä ei välttämättä ole luvassa. Tshekin materiaali on melko keskinkertainen, mutta keskikenttä on hyvällä pohjalla.

Vetovihjeet otteluun

Portugali -1 (@2.36 Coolbet)

Portugali tulee olemaan liian kova pala purtavaksi Tshekille. Materiaalietu on valtava Portugalin hyväksi ja myös joukkueiden tilanteet sekä vireet huomioiden ei illan voittajasta liene epäselvyyttä. Portugali tulee ryminällä kisoihin ja haluaa jatkaa mahtavaa virettään kaatamalla Tshekin helpohkosti avausottelussa. Coolbetin tarjoama 2.36 kerroin Portugalin vähintään kahden maalin voitolle on sen verran maukas, että sitä ei voi jättää kokeilematta.

Edellinen artikkeliEM-kisat: Turkki – Georgia 18.6
Seuraava artikkeliVideo: Turkin 19-vuotias Arda Güler viimeisteli satumaisen kauniin voittomaalin Georgian verkkoon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän