EM-kisat: Skotlanti – Sveitsi 19.6

EM-finaali
EM-finaali

Keskiviikon kisapäivä paketoidaan A-lohkon kamppailulla. Avauskierroksella murskatappion kokenut Skotlanti lähtee hakemaan pisteitä Sveitsiä vastaan.

Skotlanti – Sveitsi 19.6 klo 22.00

Skotlanti kärsi avauskierroksella suurinumeroisen tappion Saksalle numeroin 5-1. Ottelusta ei paljoa jäänyt mukaan ja tänään onkin kasvojenpesun paikka. Skotlanti tarvitsee kipeästi pisteitä taistellakseen jatkopaikoista joten tänään olisi onnistuttava Sveitsiä vastaan, joka pelasi varsin mukiinmenevän avausottelun Unkaria vastaan voittaen heidät 1-3. Tasoero Saksaa vastaan oli todella suuri ja myös tänään Skotlanti lähtee otteluun altavastaajana. Materiaali ei ole ihan yhtä laadukas kuin Sveitsillä, mutta tänään on pakko napsia pisteitä mukaan joten Skotlannilla on kaikki pelissä.

Sveitsi pelasi hienon ottelun kaataen Unkarin ja maalinteko onnistui, vaikka se olikin suurin kysymysmerkki joukkueella ennen kisojen alkua. Sveitsi voisi voitolla sinetöidä jatkopaikkansa, joten myös heillä varmasti kiiltää kolme pistettä silmissään. Sveitsi lähtee illan otteluun aikalailla samoista lähtökohdista kuin avauspeliinsä Unkaria vastaan eli ennakkosuosikin viittaa puetaan punapaitojen harteille myös tänään.

Molempien joukkueiden ensimmäiset ottelut antoivat hieman suuntaa joukkueiden iskukyvystä. Skotlannilla puolustus oli melko sekaisin ja myös Sveitsillä oli ongelmia vaikka Unkari pelasikin melkoisen ohipelin. Molemmat onnistuivat maalinteossa ja tänään ottelun ollessa paljon tasaisempi voi Skotlantikin pyrkiä hieman laadukkaampaan hyökkäyspelaamiseen.

Vetovihjeet otteluun

Molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa (@2.08 Coolbet)

Skotlannin pitäisi pystyä tänään parempaan hyökkäyspelaamiseen kuin Saksaa vastaan ja vastus on astetta heikompi. Skotlanti pystyy haavoittamaan Sveitsiä mm.erikoistilanne pelaamisen kautta, joten luotetaan tänään Skotlannin onnistuvan myös maalinteossa. Sveitsi osoitti maalinteko ongelmansa olevan turha luulo ensimmäisen pelin osalta ja tänään vastuksen ollessa jälleen hieman heikompi on odotettavissa, että Sveitsi onnistuu tänäänkin maalinteossa. Lapulle lähtee tänään BTTS kertoimella 2.08.

Edellinen artikkeliEM-kisat: Kroatia – Albania 19.6
Seuraava artikkeliVideo: Sergei Eremenko laukoi tyylikkään voittomaalin vapaapotkusta Ykkösliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän