EM-kisat: Kroatia – Albania 19.6

EM-finaali
EM-finaali

Molemmat joukkueet hävisivät ensimmäiset ottelunsa, joten pisteitä tarvitaan kipeästi jatkopaikkaa ajatellen

Kroatia – Albania 19.6 klo 16.00

Kroatia kärsi avausottelussa tappion Espanjalle numeroin 3-0. Tänään Kroatian on pakko voittaa, sillä lohkon viimeisessä pelissä tulee vastaan Italia. Kroatia lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun vaikka ensimmäisen ottelun peliesitys ei ollutkaan parhaimmasta päästä. Materiaalietu on iso Kroatian hyväksi, mutta kuten Albania näytti Italiaa vastaan se pystyy kiusaamaan isompiakin vastustajia, vaikka olivatkin alakynnessä koko ottelun. Kroatia pystyi kuitenkin luomaan maaliodottamaa Espanjaa vastaan 2.27(xG). Joukkue myös piti palloa enemmän kuin Espanja, joten Albanialle tulee tänään vaikea ottelu ja puolustaminen tulee olemaan jälleen kerran ”päätehtävä”. Kroatian on saatava maaliverkot pöllymään tänään jos haluavat vielä lohkosta jatkoon.

Albania kiusasi Italiaa pitkään avauspelissään. Ensimmäisen minuutin maali tuli upeaan saumaan, mutta sen jälkeen peli vaihtui täysin puolustuskannalle joukkueen saadessa koko ottelussa ainoastaan kaksi laukausta kohti maalia. Albania tulee tänäänkin luottamaan tiukkaan puolustuspeliin sekä yrittää tilanteenvaihdoista saada tarvittavat maalipaikkansa. Se tulee olemaan tänään todella hankalaa, sillä Kroatian keskikentän kolmikko tulee hallitsemaan kentän tapahtumia selkeästi Luka Modricin johdolla.

Vetovihjeet otteluun

Kroatia & ottelussa alle 3.5 maalia (@2.03 Coolbet)

Vaikka Kroatia hävisikin selkeästi Espanjalle antoi ottelu kuitenkin hieman positiivista luettavaa ainakin tilastojen valossa. Joukkue pystyy luomaan paikkoja ja nyt tarvitaan viimeinen silaus, jotta pallo saadaan toimitettua verkkoon. Peli tulee olemaan tänään täysin erilainen ja Kroatian pallonhallinta tulee olemaan todella suurta Albanian puolustaessa syvällä omissa. Molempien pitäisi kerätä pisteitä jatkoa ajatellen, mutta Kroatia harjaa tänään Albanian ja saa tarvittavat maalit tehtyä. Lapulle lyödään Kroatian voitto & ottelussa alle 3.5 maalia kertoimella 2.03.

Edellinen artikkeliValioliigan otteluohjelma 2024–2025 julkaistu – tässä avauskierroksen matsit
Seuraava artikkeliEM-kisat: Skotlanti – Sveitsi 19.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän