EM-kisat: Romania – Ukraina 17.6.

EM-finaali
EM-finaali

EM-kisat jatkuvat E-lohkon ottelulla kun Romania ja Ukraina kohtaavat maanantaina klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Romania – Ukraina 17.6. klo 16.00

Ukraina lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka Romania pelasikin hienot EM-karsinnat häviämättä otteluakaan. Romania luottaa tiukkaan kurinalaiseen puolustuspelaamiseen ja onkin jännä nähdä pystyykö Ukraina haavoittamaan Romanian puolustusta. Romania päästi EM-karsinnoissa kymmeneen otteluun ainoastaan viisi maalia, joten puolustus on kunnossa.

Ukraina selvitti tiensä kisoihin jatkokarsintojen kautta, mutta lähtee silti ennakkosuosikkina tähän otteluun. He ovat myös ”kakkos-suosikki” menemään lohkosta jatkoon. Ukrainan materiaali on Romaniaan verrattuna todella paljon parempi ja monelle paikalle löytyy ihan maailmanluokan pelimiestä. Vaikka Romania lähteekin puolustuksen kautta taistelemaan pisteistä tosissaan on Ukraina liian vaikea pala tällä erää. Hyökkäyksestä löytyy superkauden pelannut Artem Dovbyk, joka varmasti haluaa jatkaa sensaatiomaista kauttaan maajoukkueen parissa. Jos Dovbykin ruuti on märkää, löytyy apuja muun muassa Mykhailo Mudrykin sekä Roman Yaremchukin kaltaisilta pelimiehiltä.

Vetovihjeet otteluun

Ukraina (2.02 @Coolbet)

Vaikka kyseessä on todennäköisesti tiukka puolustusvoittoinen ottelu, on Ukrainalle tarjottu yli 2 kerroin pakko pelata. Materiaalietu on valtava Ukrainan puolesta ja joukkueesta löytyy erittäin menestyneitä pelaajia kuluneelta kaudelta. Lapulle Ukrainan suora voitto kertoimella 2.02.

Edellinen artikkeliVideo: FC Kuusysin puolustus täysin hajamielisenä – KPV sai lahjamaalin Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliMarkku Kanerva jatkaa Huuhkajien luotsina – uusi kolmikko liittyy valmennustiimiin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän