EM-kisat: Espanja – Kroatia 15.6.

EM-finaali
EM-finaali

EM-kisat jatkuvat toisen kisapäivän otteluilla. Toisena kisapäivänä nähdään heti suurten maiden kohtaaminen kun Espanja ja Kroatia kohtaavat klo 19.00 alkavassa ottelussa.

Espanja – Kroatia

Heti toisena kisapäivänä nähdään suurten maiden kohtaaminen kun Espanja kohtaa Kroatian klo 19.00 alkavassa ottelussa. Espanja lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta helppoa iltapuhdetta Espanjalle ei ole tänään luvassa.

Espanja lähtee turnaukseen Luis de la Fuenten johdolla. De la Fuente on muokannut Espanjan pelityyliä hieman totuttua suoraviivaisempaan pelitapaan ja joukkueen esitykset ovat olleet lupauksia herättäviä ja raikkaita. Espanja ei siirtele ja sahaa palloa enää niin paljon kuin aiemmin vaan pyrkii pääsemään nopeammin eteenpäin.

Kroatian leirissä tilanne on täysin erilainen kuin Espanjalla. Kroatian miehistössä ei olla nähty kovinkaan suuria muutoksia. Lisäksi osa joukkueen runkopelaajista alkaa olla siinä iässä, että EM-kisapelit saattavat loppua tämän vuoden kisojen jälkeen.

Vetovihjeet otteluun

Kroatia on aina vaikeasti voitettava joukkue turnauksissa. Tästä syystä illan ottelu tulee todennäköisesti olemaan hyvin tasainen eikä Espanja tule pääsemään tänään helpolla ennakkosuosikin asemasta huolimatta. Espanjan nuorehko ja raikas miehistö tulee aiheuttamaan tänään haasteita Kroatian puolustuslinjalle, mutta nähtäväksi jää saako Espanja murrettua Kroatian tiiviin puolustuksen.

Lähtökohtaisesti ottelu on ennakoitu vähämaaliseksi, mutta me lähdemme hakemaan otteluun yli 2,5 maalia Coolbetin tarjoamalla 2.13 kertoimella, sillä luotamme Espanjan kykenevän murtamaan Kroatian puolustuksen. Kroatia on vaarallinen joukkue erikoistilanteissa eikä joukkuetta sovi sivuuttaa voittokamppailusta muutoinkaan. Molemmat joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta pisteitä ja näin ollen molemmat joukkueet haluavat varmasti välttää tänään tappion.

Lue myös: EM-kisat: Unkari – Sveitsi

Lue myös: Korkein Kerroin -kisa – voita matka EM-finaaliin

Edellinen artikkeliMontenegron maajoukkueen maalivahti Matija Sarkic, 26, on menehtynyt
Seuraava artikkeliVideo: Fanit ryntäsivät kentälle yrittäen päästä Ronaldon luokse – maalivahti José Sá otti yhden kiinni

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän