EM-kisat: Unkari-Sveitsi

EM-finaali
EM-finaali

Toinen kisapäivä täräyttää EM-kisat kunnolla käyntiin kolmen ottelun turvin. Lohko A:n mielenkiintoinen kamppailu Unkari-Sveitsi starttaa päivän klo 16.00.

Unkari-Sveitsi 15.06 klo 16.00

Lohko A:n todella tärkeä kamppailu heti avauskierroksella kun pahimmat kilpakumppanit kohtaavat. Kyseessä on todella tärkeä ottelu jatkopaikan kannalta molemmille joukkueille, joten mielenkiintoa otteluun riittää. Sveitsi lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta kuten aikaisemmista vihjeistämme olet voinut huomata, Sveitsi ei herätä suurta luottamusta täällä suunnassa. Sveitsi on myös sopiva vastustaja Unkarille sen hieman passiivisen ja sekavan hyökkäyspelin takia, joten Unkari taistelee tänään kolmesta pisteestä tosissaan.

Materiaalietu menee lievästi Sveitsin puolelle varsinkin puolustuslinjassa. Fabian Schär, Manuel Akanji sekä Niko Elvedi ovat kaikki kriteerit täyttäviä toppareita, joten valinnanvaraa riittää. Sveitsin tulivoima hyökkäyksessä on todella suuri kysymysmerkki ja myös Granit Xhakan rooli keskikentällä on valtava. Päävalmentaja Yakin on pitkään ollut jo potku-uhan alla, joten nyt olisi pakko suorittaa.

Unkarin pitkä tappioton putki katkesi Irlantia vastaan harjoituspeleissä, mutta joukkue on todella iskukykyinen varsinkin Sveitsin kaltaista joukkuetta vastaan, jolla ei ole välttämättä selvää identiteettiä omasta pelaamisestaan. Unkari luottaa tuttuun formaatioon ja muuttelee sitä tarpeen tullen, joten joukkueen keskeinen idea on todellakin juurrutettu pelaajien mieleen. Tämän takia myös me uskomme tänään Unkariin EM-kisojen avausottelusssaan.

Vetovihjeet otteluun

Unkari @3.70 Coolbet

Aivan liian suuri kerroin ottaen huomioon joukkueiden materiaalit sekä vireen. Lisäksi pelitapaetu menee Unkarille, joten tätä kerrointa ei voi jättää kokeilematta Sveitsin arvaamattomuuden takia. Lapulle Unkarin voitto tänään kertoimella 3.70.

Edellinen artikkeliVideo: PK-35:n vaihtomies painoi hattutempun 9 minuutissa Suomen Cupissa – takuuvarmaa viimeistelyä
Seuraava artikkeliMontenegron maajoukkueen maalivahti Matija Sarkic, 26, on menehtynyt

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän