Nigerian MM-kisapelaaja Elderson siirtyy HJK:hon!

Hallitseva Suomen mestari HJK on tehnyt kovan hankinnan, kun nigerialainen laitapuolustaja Elderson siirtyy joukkueeseen.

Turkin harjoitusleirillä HJK:n mukana harjoitellut Elderson Echiéjilé, pelaajanimeltään Elderson ja HJK ovat tehneet 1+1 vuotisen sopimuksen.

31-vuotias Elderson on ollut AS Monacon pelaaja vuodesta 2014. Sitä ennen hän on Euroopassa edustanut portugalilaista Bragaa ja ranskalaista Rennesiä. Viime vuodet hän on pelannut lainalla Bruggessä, Sivasporissa, Gijónissa ja Liègessä.

Elderson on Nigerian maajoukkuepelaaja ja oli mukana edustamassaan maataan MM-kisoissa Venäjällä 2018.

”Elderson on kokenut pelaaja. Kokemus näkyy hänen pallollisessa pelaamisessaan oikeanlaisena rauhallisuutena ja pallottomana hyvänä sijoittumisena ja yhteispelissä muun joukkueen kanssa. Hän on laitapakiksi varsin hyvä myös ilmapelissä, joten saamme tästä lisäarvoa erikoistilanteisiimme”, kommentoi Klubin päävalmentaja Mika Lehkosuo joukkueen nettisivuilla.

Elderson matkustaa Suomeen ensi viikon alussa ja alkaa harjoitella heti joukkueen kanssa.

Lähde: HJK 

— —
KATSO MYÖS: Video: Kolumbialaismies auttaa kuurosokeaa ystäväänsä nauttimaan jalkapallomatsista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

  1. Kaikki on kaakattaneet hankinnan kovuudesta ja että tämä olis pelannut lainalla siellä ja täällä. Tosiasiassa pelaaminen on jäänyt heikoille lokakuun 2017 jälkeen: 390min. Nigerian majussakin vain pelnkillä tai ei mukana joukueessa lainkaan. Statsit peleistäkin ovat vaatimattomat.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here