37-vuotias uruguaylaislegenda Edinson Cavani se vaan jaksaa edelleen painaa. Hyökkääjä laukoi tyylikkään voitto-osuman.

Argentiinalainen suurseura Coca Juniors kaatoi vieraskentällä paraguaylaisen Trinidensen numeroin 1-2 (1-0) Copa Sudamericanan D-lohkon ottelussa torstai-iltana.

Boca Juniors nousi toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Ratkaisumaali nähtiin 92. minuutilla, kun Boca Juniorsin konkarihyökkääjä Edinson Cavani laukoi vapaapotkun nätisti reppuun, 1-2.

Neljän ottelukierroksen jälkeen D-lohkon kärjessä on brasilialainen Fortaleza 9 pisteellä. Toisena on Boca Juniors on 7 pisteellä, kolmantena bolivialainen Nacional Potozi 4 pisteellä ja neljäntenä Trinidense 3 pisteellä. Vielä on jäljellä kaksi ottelukierrosta.

Copa Sudamericana on vuodesta 2002 lähtien vuosittain järjestettävä turnaus Etelä-Amerikan seurajoukkueille.

Edinson Cavani ratkaisee

Edellinen artikkeliVideo: Ennätysjoukkue Bayer Leverkusen teki sen taas lopussa – Eurooppa-liigan finaali kutsuu!
Seuraava artikkeliVideo: VPS:n 22 ottelun tappioton putki Veikkausliigassa katkesi – KuPS oli liian kova isäntä