Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen nähdään Eurooppa-liigan finaalissa. Joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan koko kaudella!

Bayer Leverkusen ja AS Roma pelasivat 2–2-tasapelin Eurooppa-liigan välierien toisessa osaottelussa torstai-iltana. Bayer etenee finaaleihin yhteismaalein 4-2.

Bayer voitto avausosaottelun Roomassa numeroin 0-2. Toisessa osaottelussa AS Roma johti lopussa 0-2, ja näillä numeroilla edessä häämötti jatkoaika. Mutta Bayer toisti jälleen itseänsä – eli ratkaisi lopussa.

Ensin 82. minuutilla tuli kavennusosuma oman maalin turvin ja sitten ajassa 90+7 minuuttia vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdettu Josip Stanisic tasoitti! Bayerin maalilla pelasi tutustu Eurooppa-liigan matseissa vastuun kantanut Matej Kovar, ja Lukas Hradecky istui penkillä.

Kyseessä oli uskomattomasti 49. peräkkäinen tappioton ottelu Bayerille – ja se on samalla eurofutiksen ennätys!

Eurooppa-liigan finaalissa kohtaavat Bayer Leverkusen ja italialainen Atalanta. Ottelu pelataan Dublinissa, Irlannissa, keskiviikkoiltana 22. toukokuuta.

Bayer Leverkusen ei suostu häviämään

Edellinen artikkeliVideo: Dennis Bergkamp tekee ainutlaatuisen upean maalin Newcastlen verkkoon 2002
Seuraava artikkeliVideo: Edinson Cavani pamautti komean voittomaalin vapaapotkusta lisäajalla Copa Sudamericanassa