E-lohko on keskiviikkona vielä kolmen maan kauppa

Keskiviikkoillassa nähdään tiukka taistelu jatkopaikoista, kun kaksi lohkoa pelataan päätökseen. E-lohko on ennen päätöskierrosta tasainen ja vain Costa Rica on menettänyt mahdollisuutensa jatkoon. Myös F-lohkossa Meksiko, Saksa ja Ruotsi kamppailevat vielä jatkopaikasta.

Keskiviikkona kaikissa illan peleissä on vielä jännitettävää, kun E- ja F-lohkoissa ratkotaan jatkopaikkoja. E-lohkossa Brasilia ja Sveitsi ovat kahden pelin jälkeen neljässä pisteessä ja Serbia aivan kannoilla kolmella pisteellään. Edellisten MM-kisojen yllättäjä Costa Rica on nollilla ja vailla mahdollisuuksia jatkoon.

Brasilialle ensimmäisen ottelun tasapeli Sveitsiä vastaan oli pettymys, mutta toisella kierroksella joukkue otti täydet pisteet Costa Ricaa vastaan maalein 2–0. Voitto ei kuitenkaan irronnut helpolla, sillä Brasilia onnistui tekemään molemmat maalinsa vasta ottelun lisäajalla.

Etenkin Brasilian tähtipelaaja Neymar on saanut osakseen kritiikkiä. Loukkaantumisesta toipuva hyökkääjä sai maalitilinsä auki Costa Ricaa vastaan, mutta häneltä odotetaan vielä enemmän. Brasilia saa lohkovaiheen päätöskierroksella vastaansa Serbian, joka tulee peliin varmasti ärsytettynä kirvelevän Sveitsi-tappion jäljiltä.

Coolbet tarjoaa keskiviikon otteluun Brasilian voitolle peräti 5,00 kertoimen! Tämä tarjous kannattaa napata kiinni. Lue lisää!

Sveitsi puolestaan kohtaa tiistaina Costa Rican. Sveitsi sai maanantaina helpottavia uutisia, kun Fifa päätti rankaista Granit Xhakaa ja Xherdan Shaqiria vain sakoilla heidän tuuletuksistaan Serbia-ottelussa. Xhaka ja Shaqiri tuulettivat maalejaan näyttämällä käsillään kaksipäistä kotkaa, mikä tulkittiin poliittiseksi eleeksi. Pahimmillaan Sveitsin tärkeimpiin pelaajiin lukeutuvat Xhaka ja Shaqiri olisivat voineet saada jopa kahden ottelun pelikiellon.

F-lohkossa Meksiko johtaa lohkoa kuudella pisteellä ja Saksa sekä Ruotsi ovat tasoissa kolmella pisteellä. Etelä-Korea on hävinnyt molemmat pelinsä, joten maalla ei ole enää asiaa jatkopeleihin.

Saksa saa kolmannella kierroksella vastaansa juuri Etelä-Korean. Heikosti kisat aloittanut Saksa hävisi ensimmäisen ottelunsa Meksikolle ja nousi Ruotsia vastaankin voittoon vasta aivan ottelun viimeisillä sekunneilla, kun Toni Kroos onnistui tekemään voittomaalin. Etelä-Korean pitäisi silti olla kohtuullisen helppo voitettava hallitsevalle mestarille.

Ruotsin ja Meksikon kohtaamisessa ratkaistaan paljon. Meksikolla on kahdella voitollaan hyvä vauhti päällä ja erityisesti kolme pistettä Saksaa vastaan antoivat joukkueelle itseluottamusta. Ruotsikin on pelannut hyvin, mutta viime hetken tappio Saksalle oli ruotsalaisille raskas.

Jos Ruotsi pystyisi kukistamaan Meksikon ja Saksa voittaa oman ottelunsa, kaikki kolme maata ovat tasapisteissä. Tuolloin maaliero olisi ensimmäinen tekijä, jolla kolmikosta selvitettäisiin jatkoonmenijät.

Keskiviikon matsit:

Ke 27.06. klo 17.00: Meksiko–Ruotsi
Ke 27.06. klo 17.00: Etelä-Korea–Saksa
Ke 27.06. klo 21.00: Serbia–Brasilia
Ke 27.06. klo 21.00: Sveitsi–Costa Rica

Lisää uutisia: MM-kisat 2018

Coolbetin kertoimet:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here