Eurooppa-liigassa nähtiin torstai-iltana harvinaisen kivulias maali, kun Standard Liegen Duje Cop törmäsi kassit edellä tolppaan.

Glasgow Rangers kaatoi kotikentällään belgialaisen Standard Liegen numeroin 3-2 (2-2) D-lohkon 5. kierroksen ottelussa torstai-iltana. Samalla Rangers varmisti jatkopaikkansa ennen ensi viikon torstaina pelattavaa viimeistä ottelukierrosta.

Glen Kamara pelasi täydet 90 minuuttia ja oli mukana järjestelemässä ottelun 3-2-voittomaalia. Vieraiden 30-vuotias kroatialaishyökkääjä Duje Cop teki puolestaan 1-2-johtomaalin 41. minuutilla ja törmäsi samalla tolppaan.

Cop sai ohjattua pallon verkkoon ja törmäsi saman tien kovalla vauhdilla munat edellä tolppaan. Hän oli tovin hoidetavana. Sen verran ilmeisesti sattui, että mies otettiin heti perään tauolla vaihtoon.

Eurooppa-liigan lohkovaiheen 48 joukkueesta puolet etenee jatkoon, jonka lisäksi Mestarien liigan lohkovaiheesta mukaan tulee kahdeksan joukkuetta. Eli jatko-otteluissa nähdään 32 joukkuetta.