Dinamo Zagrebilla tänään täydet mahdollisuudet jatkoon

Dinamo Zagrebilla on tänä iltana täysin realistiset mahdollisuudet jatkoon Mestarien liigassa Manchester Cityn kustannuksella. Cityzens on varmistanut jo C-lohkon voiton, kun taas Zagreb taistelee vielä Shakhtarin ja Atalantan kanssa toisesta jatkopaikasta.

Dinamo Zagreb ei välttämättä ollut se suurin suosikki menemään tästä lohkosta jatkoon, mutta joukkue on yllättänyt pirteydellään monet. Mislav Orsic on neljällä maalillaan ollut Dinamon paras maalinsylkijä, joista kolme syntyi turnauksen avausottelussa Atalantaa vastaan. Orsic on ollut muutenkin huimassa vireessä, sillä hattutemppuja on syntynyt tälle syksyä jo kolme.

Dinamo Zagreb on Kroatian menestynein seura tällä vuosituhannella. Silti, se ei ole päässyt nauttimaan Mestarien liigan jatkopeleistä. Nyt Dinamon jatkopaikalle on todella hyvät mahdollisuudet, sillä vieraaksi Stadion Maksimirin nurmelle saapuu ilman panosta pelaava Manchester City. Vieraat lähtevät hyvin todennäköisesti tähän otteluun kakkosmiehistöllä. Aiempi joukkueiden keskinäinen matsi Manchesterissa meni kotijoukkueelle luvuin 2-0, kun Raheem Sterling ja Phil Foden iskivät maalit mieheen.

Cityzens on kompastellut Valioliigan puolella kohtalokkaasti. Manchesterin derbyssä koettu tappio oli kova kolaus Taivaansinisille. Mestaruus näyttää tällä hetkellä karkaavan pelottavaa tahtia, joten kauden ykköstavoite lienee Mestarien liigan voittamisessa. Kertoimien puolesta City on jopa ennakkosuosikki voittamaan koko turnauksen.

Pelivihjeessä haetaan menestystä kotijoukkueelle. Cityllä on tulossa haastavat ottelut Arsenalia ja Leicesteriä vastaan, eikä turhia loukkaantumisia haluta ottaa merkityksettömistä otteluista. Dinamo Zagrebilla on vielä kaikki pelissä, joten voitosta tai tasapelistä saatava kerroin kelpaa maukkaasti lapulle.

Pelivihje: Dinamo Zagreb/tasapeli (2.35 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa myös: Herkkupala tarjolla – Suomi kohtaa Ruotsin kesäkuussa Tukholmassa

Edellinen artikkeliAnsu Fatista UCL-historian nuorin maalintekijä – katso video!
Seuraava artikkeliViime kauden sensaatiojoukkue pullahti ulos UCL:n pudotuspeleistä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän