Dinamo Zagreb ja Rosenborg mittelössä

Dinamo Zagreb isännöi Rosenborgia Mestarien liigan karsintojen ratkaisuvaiheessa. Ensimmäinen osaottelu pelataan Stadion Maksimirilla, joka muistetaan myös Kroatian maajoukkueen kotipyhättönä. Illan matsissa nähdään Kroatian ja Norjan hallitsevien mestareiden mittelö.

Rosenborg on ainoa mahdollinen pohjoismaalainen joukkue, jota voi enää nähdä Mestarien liigan viheriöillä. Se onkin potentiaalinen jatkoonmenijä tästä parista. Trondheimiläiset ovat tuttu näky eurokentillä. Karsintoja se on käynyt kolme kierrosta tähän mennessä kaataen Linfieldin, BATE Borisovin ja NK Mariborin selvälukuisesti.

Kausi Norjan pääsarjassa ei ole kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaisesti. Rosenborg majailee Eliteserienin sarjataulukossa vasta neljäntenä 18 kierroksen jälkeen. Joukkueen trendi on kuitenkin ollut paranemaan päin ja se taistelee hyvin todennäköisesti mestaruudesta myös tällä kaudella.

Dinamo Zagreb on ollut oletetun vahva viime ajat. Kroatian historian menestynein joukkue pitää maan pääsarjan kärkipaikkaa viiden kierroksen jälkeen neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Mestarien liigan karsinnoissa kroaatit ovat jättäneet jalkoihinsa Saburtalo Tbilisin ja Ferencvarosin.

Pelivalinnassa haetaan molemmille joukkueille osumaa. Dinamo tiedetään hyvänä joukkueena etenkin kotikentällään, mutta sekään ei ole haavoittumaton. Kotona lipsahti maali omiin selkeästi heikommalta Ferencvarosilta. Rosenborg janoaa varmasti vierasmaalia, josta norskit saisivat suuren hyödyn ajatellen tulevaa toista osaottelua. Kaiken kaikkiaan tiedossa on tasainen ottelupari. joka voi ratketa kummalle tahansa.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.96 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Entinen Top Gear -tähti vinoili Valioliiga-pelaajalle – välitön kuitti huvittaa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here