Valioliiga-debyytti Anfield Roadilla oli Darwin Nunezille varmasti ikimuistoinen, mutta ei missään nimessä positiivisella tavalla.

Liverpoolin kausi Valioliigassa ei ole alkanut toivotusti. Yksi suurimmista mestarisuosikeista kompasteli avauksessa 2–2-tasapelin sarjanousija Fulhamin kanssa, eikä toisestakaan ottelusta herunut täyttä pistepottia. Anfield Roadilla pelattu ottelu Crystal Palacea vastaan päättyi tasalukemin 1–1.

Crystal Palace johti avauspuoliskon jälkeen 0–1. Toisen puoliajan alussa Liverpool sai lisää kylmä vettä niskaan, kun Darwin Nunezille näytettiin punaista korttia. Nunez hermostui Crystal Palacen Joachim Andersenille, ja puski tätä päällään ulosajon arvoisesti.

Liverpool nousi sentään tasoihin nelisen minuuttia ulosajon jälkeen. Siitä kiitos kuuluu Luis Diazille, joka taiteli näyttävän tasoituksen.

Seuraavalla kierroksella Liverpool kohtaa toisen alkukauden alisuorittajan, Manchester Unitedin.