Video: Uruguayn Darwin Nunez myllytti katsomossa Kolumbian fanien kanssa

Argentiina ja Kolumbia kohtaavat Copa American 2024 finaalissa. Välierämatsin jälkeen nähtiin kuumia tunteita, ja Darwin Nunez oli mukana menossa.

Kolumbia kaatoi Uruguayn numeroin 0-1 (0-1) Copa American välierissä torstaiaamuyönä Suomen aikaa.

Ottelun ainoa maali nähtiin avausjakson lopulla, kun Jefferson Lerma puski kapteeni James Rodríguezin kulmapotkun sisään.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ottelun jälkeen katsomossa puhkesi myllyt. Kolumbian ja Uruguayn kannattajat mätkivät toisiaan, ja lisäksi Uruguayn tähtipelaaja Darwin Nunez ja muutama muu pelaaja kiipesi katsomoon.

Mediatietojen mukaan Nunez ja muut pelaajat suojelivat perheitään humalaisilta kolumbialaiskannattajilta. Välikohtauksen jälkeen Nunez nähtiinkin kentällä perheensä kanssa. Turvatoimet vaikuttavat olleet melkoisen puutteelliset.

Kolumbia kohtaa finaalissa Argentiinan, joka on ollut Messin johdolla hyvässä vireessä. Maa on hallitseva Copa American mestari sekä myös hallitseva maailmamestari.

Copa America 2024 järjestetään Yhdysvalloissa 20.6.–14.7. Mukana oli yhteensä 16 maata (kymmenen CONMEBOLista ja kuusi CONCACAFista).

VÄLIERÄT:
Ke 10.7. Argentiina – Kanada 2-0 (1-0)
To 11.7. Uruguay – Kolumbia 0-1 (0-1)

FINAALI:
Ma 15.7. klo 03.00 Argentiina – Kolumbia

KATSO MYÖS: Video: Argentiina jälleen Copa American finaaliin – Lionel Messi ohjasi maalin

Darwin Nunez kohun keskellä

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliFinaalivisa käynnissä! – Nappaa 10 000 € pääpalkinto
Seuraava artikkeliVideo: Nuutti Tykkyläinen viimeisteli Eurogoalin viime hetkillä – JIPPO nousi kotivoittoon Ykkösliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän