Italian Serie A:ssa nähtiin pääsiäisviikonloppuna komea osuma, kun Spezian Daniele Verde näytti osaamistaan.

Lazio kaatoi kotikentällään Spezian numeroin 2-1 (0-0) Serie A:ssa lauantaina. Vieraiden ainokainen oli tyylikäs.

Manuel Lazzari vei Lazion 1-0-johtoon 58. minuutilla. Spezia tuli tasoihin 73. minuutilla, kun 24-vuotias hyökkääjä Daniele Verde laukoi keskityksen taidokkaasti puolittaisella saksipotkulla maaliin. Felipe Caicedo teki kuitenkin 2-1-voittomaalin ja näin kolme pistettä Laziolle.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu nyt 28-29 kierrosta ja kärjessä jatkaa Inter, joka on kerännyt 28 ottelusta 68 pistettä. Toisena on paikallisvihollinen AC Milan (29 ottelua, 60 pistettä), kolmantena Atalanta (29 ottelua, 58 pistettä) ja neljäntenä Juventus (28 ottelua, 56 pistettä). Kahdeksan viimeistä mestaruutta voittaneen Juventuksen huima putki todennäköisesti päättyy.