Daniel Caumo Ykkösen elokuun Veikkauksen pelaaja

SJK:n Daniel Caumo on valittu Ykkösen elokuun Veikkauksen pelaajaksi. Valinnan suoritti Jalkapallon Pelaajayhdistys, eli pelaajat itse.

P8184250

SJK kärjessä

SJK voitti elokuussa kaikki pelaamansa kuusi peliä ja nousi sarjataulukon kärkipaikalle. Brasilialaishyökkääjä oli isossa roolissa SJK:n pelaamisessa. Caumo iski elokuun aikana kolme maalia ja oli mukana rakentamassa useita joukkueensa osuma.

TSEKKAA TÄMÄ:

Caumo pelasi alkukauden Kerho 07:n riveissä Kakkosessa. Nyt hän on vakiinnuttanut paikkansa kuitenkin SJK:n avauskokoonpanossa.

–  Alkukausi oli minulle ihan hyvää aikaa, sillä sain pelata täysiä pelejä ja onnistuin maalinteossa. Tavoitteena oli kuitenkin koko ajan taistella paikasta ykkösjoukkueessa ja todistaa, että pystyn tekemään maaleja. En masentunut vaikka pelasin Kakkosessa, sillä kaikki kannustivat minua ja lopulta sain mahdollisuuteni, Caumo sanoo.

– Teen kovasti töitä ja yritän aina parhaani joka kerta. Valmentaja vaatii tekemään paljon töitä ja olen erittäin onnellinen, että se on tuottanut tulosta.  Nyt olen iloinen ja entistä motivoituneempi ja on upeaa, että minut on valittu kuukauden pelaajaksi, hyökkääjä lisää.

SJK johtaa tällä hetkellä Ykköstä. Tavoite on nousta ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

– Pelaamme vain pelin kerrallaan ja jokainen peli on tällä hetkellä kuin finaali. Kaikki on omissa käsissämme. Pelaamme seuraavaksi OPSia vastaan ja siitä täytyy yrittää ottaa taas kolme pistettä, ja sitten taas seuraavasta pelistä, Caumo toteaa.

Caumon mukaan Ykkösessä on tällä kaudella todella kova taso.

– Taso on hyvä. Jokaisessa ottelussa pitää taistella ja pelata täysillä. Se sopii meille hyvin, sillä meillä on hyvä joukkue ja hyvät pelaajat.

Caumo saapui Suomeen aikanaan TP-47:n riveihin, josta hän siirtyi Seinäjoelle kesken kauden 2011. Suomessa ja Seinäjoella hän viihtyy erinomaisesti.

– Onhan Suomella iso ero Brasiliaan, mutta nyt tämä tuntuu kodilta. Minulla on hyviä kavereita, kaikki on kunnossa ja viihdyn hyvin. Kylmyyteen oli tietenkin vaikea sopeutua, mutta jalkapallo on kaikkialla samaa. Täytyy juosta, taistella ja tehdä maaleja ja se on minun hommani. Yritän tehdä mahdollisimman paljon maaleja ja auttaa sitä kautta joukkuettani. Tykkään pelata SJK:ssa ja täällä on erinomaiset olosuhteet harjoitella ja kehittyä, Caumo kertoo.

Caumo palkitaan valinnastaan 29.9. pelattavassa SJK-Haka -ottelussa.

Miesten ykkönen

Edellinen artikkeliEntinen Schalke-hyökkääjä lähellä siirtoa Arsenaliin
Seuraava artikkeliRiittääkö U21-maajoukkueen vallanneen Hongan vauhti mestaruuteen?