Crystal Palacelle pelaajahankinta yhdeksän sarjatasoa alempaa

Näyttökuva 2015-01-03 kello 17.05.05

(kuva: cpfc.co.uk)

Valioliigaseura hankki uuden pelaajan yhdeksän sarjatasoa alempaa

Lontoolaisseura Crystal Palace hankki 19-vuotiaan Randall Williamsin yhdeksän sarjatasoa Valioliigan alapuolella pelaavasta Tower Hamletsista.

Laiturina viihtyvä Williams siirtyy Kotkien riveihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Sopimuksessa on myös jatko-optio, mikäli nuorukainen vakuuttaa manageri Alan Pardewin osaamisestaan.

Williams on aikaisemmin ollut Tottenhamin akatemiassa, mutta Palacen paikalliskilpailija ei ikinä tarjonnut miehelle ammattilaissopimusta.

– Alan Pardew sanoi haluavansa nähdä taitoni, joten pääsin ykkösjoukkueen harjoituksiin mukaan. Pelasin myös suljettujen ovien takana harjoitusottelun Crawley Townia vastaan. Pärjäsin hyvin ja hän (Pardew) tykkäsi otteistani.

Williams on nopea laituri, joka tykkää harhautella ja luoda kaaosta vastustajan laitapakeille.

– Haastan aktiivisesti puolustajia, olen nopea kuljettamaan palloa sekä näppärä harhauttelija. Tiedän että pelissäni on parantamisen varaa, mutta siksi olenkin tullut tänne oppimaan, Williams kertoi allekirjoitettuaan sopimuksensa.

Myös Queens Park Rangersia vastaan harjoitusottelussa vakuuttanut Williams tiedostaa yhdeksän sarjatason kokoisen harppauksen olevan iso haaste.

– Yhdeksän sarjatasoa on iso hyppy ja haaste minulle, toivonkin että pelaajat sekä seuran henkilökunta pystyvät auttamaan minua kehittymään, laitahyökkääjä pohdiskeli.

Lähde: cpfc.co.uk

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here