Serie A:ssa nähtiin maanantaina jäätävä täysosuma, kun Fiorentinan Cristiano Biraghi laukoi pallon keskiviivan takaa maaliin.

Italian pääsarja Serie A:ssa nähtiin maanantaina uskomaton maali, kun Fiorentina vieraili Veronan kotistadionilla.

Kyseisestä täysosumasta vastasi vierailija Fiorentinan Cristiano Biraghi. Ottelu oli tauonnut 89 minuuttia, ja Fiorentina johti ottelua jo 0–2. Fiorentina sai vapaapotkun keskiviivan tuntumasta, hieman omalta kenttäpuoliskoltaan. Kaikkien yllätykseksi Biraghi lähti hakemaan maalia rikotun Fiorentina-pelaajan vielä voivotellessa maassa – ja onnistui siinä! Pallo leijaili komeassa kaaressa yli vastassa olleen Verona-veskarin.

Veronalle tappio oli kivulias, sillä joukkue on karsijan paikalla sijalla 17. Fiorentina sen sijaan on vakaasti sarjan keskikastissa.