Liverpoolin ja Real Madridin välisessä maali-iloittelussa nähtiin peräti seitsemän osumaa. Sekä Thibaut Courtois että Alisson sössivät maalin mieheen.

Jalkapallofanit saivat tiistaina todistaa melkoista Mestarien liigan ottelua, kun Liverpool ja Real Madrid kohtasivat Anfield Roadilla.

Kotijoukkue sai otteluun räjähtävän alun, kun Darwin Nunez ja Mohamed Salah veivät Liverpoolin 2–0-johtoon. Salahin maalin voi Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois ottaa täydellisesti nimiinsä, sillä Salah pääsi nikkaamaan pallon helposti maaliin belgialaisveskarin kikkailujen seurauksena.

Vierailija Real Madrid ei tappioasemasta hätkähtänyt, vaan nousi tasoihin jo ensimmäisen puoliajan aikana. Harvinaista kyllä, myös Real Madridin toinen maali meni vastustajan maalivahdin törttöilyn piikkiin. Liverpool-veskari Alisson laukoi pallon päin prässännyttä Vinicius Junioria, josta se kimposi maaliin.

Toisella puoliajalla vierailijat menivät menojaan. Eder Militao teki yhden ja Karim Benzema kaksi maalia, eikä Liverpool saanut juuri minkäänlaista kiriä aikaan. Niinpä vieraat veivät ottelun nimiinsä ratkaisevan tuntuisesti peräti 2–5.