Christian Benteke kummastelee Jürgen Kloppin peluutusta

Generated by IJG JPEG Library

Generated by IJG JPEG Library

Liverpool-hyökkääjä Christian Benteke ihmettelee vähäistä peliaikaansa.

Viime kesänä Aston Villasta Liverpooliin reilulla 45 miljoonalla eurolla siirtynyt Christian Benteke on tuohtunut vähäisestä peliajastaan. Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei ole pahemmin antanut luottoa belgialaishyökkääjälle, vaikka ennakkoarvioiden mukaan Benteke sopi loistavasti Kloppin sapluunaan.

– Muutamat joukkuekaverini sanoivat, että kun Klopp saapuu Liverpooliin niin minä tulisin ainakin saamaan paljon peliaikaa, Benteke kertoi Sport/Voetballmagazinen haastattelussa.

Vahvarakenteinen hyökkääjä ei ymmärrä jatkuvaa penkkimiehen rooliaan.

– Se on todella outoa kun ensin valmentaja haluaa ostaa sinut Dortmundiin ja hetken päästä olet samassa seurassa, mutta joudut istumaan penkillä koska sama valmentaja ei huomioi sinua ollenkaan, Benteke kummasteli.

Benteke on viimeksi päässyt avaukseen Liverpoolin 2-1 tappioon päättyneessä FA Cup-ottelussa West Hamia vastaan helmikuun alussa. Brittilehdet ovat spekuloineet Benteken olevan kuitenkin sopimaton Kloppin aggressiiviseen prässäämiseen.

– En ymmärrä miksi ihmiset sanovat niin. Pystyn prässäämään ja liikkumaan paljon. Emme me millään Barcelonan pelityylillä pelaa, belgialainen tuhahti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here