Carlo Ancelottista tulossa Brasilian uusi päävalmentaja

Real Madridia tällä hetkellä luotsaavasta Carlo Ancelottista leivotaan Brasilian maajoukkueen uutta päävalmentajaa.

Carlo Ancelottista tulee Brasilian uusi päävalmentaja kesällä 2024. Asiasta uutisoi muun muassa Marca, joka kirjoitti Brasilian jalkapalloliiton puheenjohtaja Ednaldo Rodriguesin vahvistaneen asian. Myös monet muut kansainväliset mediat ovat uutisoineet asiasta varmana.

Ancelotti toimii vielä tulevan kauden Real Madridin pääkäskijänä, jonka jälkeen hän siirtyy Brasilian leipiin. Siihen asti Brasilian väliaikaisena päävalmentajana toimii brasilialaisseura Fluminensea käskevä Fernando Diniz. Ancelotti aloittaa pestinsä kesän 2024 Copa America -turnauksesta.

64-vuotias italialainen on niittänyt menestystä Euroopan huipulla jo pitkään. Ancelottilta löytyy CV:stä niin Englannin, Ranskan, Saksan, Italian kuin Espanjan mestaruudet. Mestarien liigan hän on voittanut kahdesti, kerran Real Madridissa ja kerran AC Milanissa.

Brasilian maajoukkueen päävalmentajan paikka jäi vapaaksi viime vuoden MM-kisojen jälkeen, kun Tite erosi tehtävästään pettymykseen päättyneen turnauksen päätteeksi. Brasilia tippui tuolloin puolivälierissä Kroatialle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän